VIDEO - CARA LETAK IKLAN GOOGLE ADSENSE DALAM BLOGSPOT

Assalamualaikum wbt,

Semalam wawa kongsikan tutorial atau CARA DAFTAR AKAUN GOOGLE ADSENSE di sini. Di bawah ini pula wawa kongsikan cara macam mana nak paparkan iklan google adsense ke blogspot. Banyak dah cara yang ditunjukkan oleh otai-otai, tapi ada juga yang wawa buat jadi error. Mungkin code blog wawa tak sama dengan dorang. 

Jadi, wawa kongsikan cara mudah yang newbie semua boleh follow. hehe


Maaflah uols, tersalah ejaan pulak subscribe, jadi subcribe. Almaklumlah ingat subcon je selalu.. kiki



SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...