VIDEO - CARA LETAK IKLAN GOOGLE ADSENSE DALAM BLOGSPOT

Assalamualaikum wbt,

Semalam wawa kongsikan tutorial atau CARA DAFTAR AKAUN GOOGLE ADSENSE di sini. Di bawah ini pula wawa kongsikan cara macam mana nak paparkan iklan google adsense ke blogspot. Banyak dah cara yang ditunjukkan oleh otai-otai, tapi ada juga yang wawa buat jadi error. Mungkin code blog wawa tak sama dengan dorang. 

Jadi, wawa kongsikan cara mudah yang newbie semua boleh follow. hehe


Maaflah uols, tersalah ejaan pulak subscribe, jadi subcribe. Almaklumlah ingat subcon je selalu.. kiki



Share:

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark