Bloglist Hilang, Please Help Me!

Assalamualaikum wbt,

Selamat pagi semua, wawa doakan semoga kalian yang sudi singgah di teratak wawa ni dikurniakan kebahagiaan, kekayaan dan keberkatan dalam hidup. InsyaAllah amin.

Seminggu ni wawa pelik dengan blog wawa, bila tengok-tengok balik rupanya senarai bloglist wawa dah hilang. Cari dekat layout pun tak ada. Inilah salah satu kesan kalau kita guna blogspot kan. Hilang tiba-tiba code, hilang bloglist, hilang gadget follower dan sebagainya.

Disebabkan hal ini, di tambah pula dengan kekangan masa wawa semakin jarang untuk blogwalking dan singgah di blog sahabat-sahabat semua.

Jadi, wawa nak minta tolong boleh? Just drop your link blog masing-masing then wawa akan masukkan dalam bloglist wawa. yang kat bawah tu sempat beberapa blog yang wawa blogwalking dan masukkan. 

Please help me!")
Ihsan google





Share:

2 comments:

  1. Kesian puan wawa.saya pun dah takut nk kacau setting blog.dulu pernah ada box untuk iklan churp churp...pastu dah hilang.bila nak buat balik...tak ada masa nak godek2

    ReplyDelete
  2. semoga urusan wawa dipermudahkan...insya Allah....jangan putus asa yer...

    http://mamapapaamir.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..๐Ÿ˜Š

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne