Vitamin Untuk Suami

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, wawa doakan semuanya sihat-sihat belaka. 

Ini adalah antara supplemen untuk suami wawa. Orang lelaki kalau bab makan vitamin agak culas ye? Sebab rata-rata wawa tanya sahabat wawa pun alami perkara yang sama. Kita kena peringat selalu.. Haha.. Tak apa lah kan, asalkan makan.

Wawa dah masuk botol kedua, tapi husband sebotol pun berat lagi. Hihi



Memandangkan suami wawa ada resdung, jadi set resdung perlulah ada. Iaitu Vitamin C dan Alfalfa Complex.

Setiap kali makan budu, sambal belacan, sotong, udang dan makanan seafood lain pasti naik jerawat. Namun, berbeza jika makan 5 biji alfalfa selepas makan makanan kat atas tu, jerawat pasti tak tumbuh. 

Vitamin C pula untuk tingkatkan imuniti disamping mencerahkan kulit. Ye laa kan, kerja di site yang panas boleh sebabkan kulit jadi gelap.

Vitamin E pula, untuk hilangkan parut. Selain itu, ia juga mengelakkan sunburn. Alhamdulillah, sejak-sejak amalkan vitamin E complex ni, tak nampak sangat macam terbakar muka dan kawasan sekitar tengkuk. Oh ya, vitamin e juga untuk cegah kanser tau dan untuk lelaki pastinya meningkatkan keupayaan seksual mereka.

Ini adalah vitamin wajib suami wawa bila berjauhan. Hehe

Thanks for reading..")
Share:

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne