Assalamualaikum wbt,

Apa Nutriferon ni?

Adalah inteferon semulajadi di dunia yang HANYA dipaten oleh Shaklee dan TIDAK dijual di kedai2 biasa.Ia dihasilkan drpd ekstrak 4 tumbuhan (biji labu, bunga sunflower, honeysuckle jepun dan biji plantagi) yang mempunyai daya kebolehan mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh.Apa gunanya interferon ni?

1. Meningkatkan sistem imun dalam masa 3 hari. Interferon mampu meransang dan meningkatkan secara keseluruhan sist. Imun tubuh.2. Melindungi dari influenza. Melindungi dengan berkesab drpd virus, microb termasuk selesema, flu, alergi dan influenza.


3. Meringankan stress dan kelesuan.
Meringankan kemudaratan yg disebabkan keresahan, stress, kelesuan dan gaya hidup sibuk.


Pengakuan dari pengguna Nutriferon, badan rasa nak demam terus ambil satu sachet Nutriferon.

Alhamdulillah, sihat hari ini.

Images for NUTRIFERON Nutriferon Tingkatkan Imuniti Sistem NutriFeron® | Activate Your Shield | Shaklee Malaysia Tingkatkan Sistem Imun Anda dengan NUTRIFERON SHAKLEE Nutriferon Shaklee 8 Manfaat NutriFeron Shaklee CARA MAKAN NUTRIFERON DENGAN DOS YANG BETUL  khasiat nutriferon shaklee  nutriferon shaklee harga  nutriferon shaklee reviews  testimoni nutriferon shaklee  harga nutriferon  nutriferon shaklee untuk kanak-kanak  cara makan nutriferon shaklee  fungsi nutriferon shaklee khasiat nutriferon shaklee Testimoni Nutriferon Shaklee: Membantu Meningkatkan Sistem Imun Kelebihan dan Kebaikan Nutriferon Shaklee Keistimewaan dan Kebaikan NutriFeron Shaklee  Khasiat dan Kebaikan Nutriferon Shaklee 13 Khasiat dan Kelebihan Nutriferon Shaklee Kebaikan Nutriferon Shaklee Tingkatkan Imuniti Tingkatkan Sistem Imun Anda dengan NUTRIFERON SHAKLEE nutriferon shaklee harga  nutriferon shaklee untuk kanak-kanak


Malam tadi rasa nak demam
Kalau nak demam, selalu kita ambil panadol kan untuk redakan demam.

Saya tak ambil panadol
Saya ambil Nutriferon

Seram sejuk rasa malam tadi, pergi ambil Nutriferon satu sachet dan telan dengan air kosong sambil tawakal dan doa pada Allah swt.

Bangun pagi ni subuh, alhamdulillah

Rasa segar 

Kenapa Nurtriferon?
Ia bertindak sebagai immune booster

Meningkatkan kadar imun badan untuk memantapkan fungsi dia menghadapi penyakit dan flu.

Alhamdulillah

Dh 5 tahun sy kenal dan makan Nutriferon seisi keluarga

Jom Nutriferon
Ikhtiar sebelum demam.

Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia