18 Tahun Hidap Kencing Manis

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, syukur ya Allah kita masih hidup hari ini. Subhanallah, kita masih dapat bersama-sama dengan insan tersayang. Sentiasa ucapkan Alhamdulillah..")

Apa khabar semua? Semoga kalian sentiasa berada dalam rahmat Allah swt. Diberikan kesihatan yang baik berpanjangan dan rezeki yang melimpah ruah setiap hari. Ameen

Hari ni wawa nak kongsikan kisah Makcik Rohana yang dulunya pengidap kencing manis atau nama saintifiknya Diabetes. Penyakit yang digeruni seluruh masyarakat. Namun, Allah hantar asbab supplemen shaklee, sembuh sepenuhnya selepas 18 tahun menderita. All praises to Allah swt.


Makcik Rohana berusia 61 berjaya capai Sr Cood dalam 7 bulan. Sangat mengagumkan, sudah bergelar nenek mampu capai tahap ini..😍

"Kejayaan tak mengenal usia."

Makcik Rohana mengidap kencing manis / diabetes selama 18 tahun. Alhamdulillah, selepas consume produk shaklee kesihatan beliau sembuh sepenuhnya.

Yang membuatkan makcik Rohana nak join shaklee adalah apabila husbandnya menghidap cancer hati. Makan shaklee selama 2 tahun. Alhamdulillah, skrg ni dah sembuh dari cancer.

.
Walaupun berusia agak lewat, makcik Rohana bersyukur beliau masih diberi kesempatan merasai kehidupan yang sihat  dan menikmati kehidupan yang sangat selesa dan lebih baik dengan shaklee.

.
Makcik Rohana mgkn org paling lmbt join shaklee tetapi sbnrnya ramai orang yang tak tahu pasal shaklee ni sehingga mereka mati. Apakah anda punyai keluarga yang mengidap penyakit kencing manis dan cancer? Bantulah mereka dengan memberitahu bahawa, produk shaklee insyaAllah membantu.

Hubungi wawa untuk konsultasi EKSLUSIF.
Your Trusted Healthcare Partner
Share:

5 comments:

  1. Bila tengok org berjaya rasa macam nak berhenti kerja buat sepenuh masa macam makcik itu kan Wawa..

    ReplyDelete
  2. tahniah puan rohana yg berjaya menaikan taraf kesihatannya n suaminya kpd tersangat baik bersama shakle n berjaya dlm bisnis walau dh berusia.

    ReplyDelete
  3. semoga terus success ye
    anyway kagum dengan makcik tu

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah syukur atas segala nikmat dan rahmat dari yg Allah....gigihnye makcik tu berniaga ye wawa bagosnye

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark