Assalamualaikum wbt,


Kenapa wawa suka Vivix?

Vivix minuman feveret wawa setiap hari. Sebolehnya wawa tak kan miss minum. Wawa dah rasai keberkesanan Vivix. Pernah juga wawa skip seminggu, gara-gara tertinggal Vivix kat rumah time hari raya. 

Perbezaan yang sangat ketara sebab badan kita rasa macam lemau, kulit pun macam nak jadi kering tak moist je. Wawa kan tak suka pakai cream bagai, jadi wawa hanya bergantung kepada makanan supplemen dan minum air masak melebihi 2 ke 3 liter sehari untuk mengekalkan kulit yang sihat.

Selain mendapat kulit yang sihat, Vivix juga bantu wawa atasi masalah sukar membuang. Hehe.. Nak kata sembelit, tak jugak cuma kalau dalam seminggu tu, hanya dua tiga kali sahaja wawa membuang. Tak ada rasa nak membuang pun. Alhamdulillah, berbeza selepas wawa amalkan Vivix, setiap pagi wawa wajib buang segala toksin dalam badan.

Wawa selalu jngat, tak membuang tu perkara biasa. Rupanya tidak, sebab ia menyebabkan badan kita lebih banyak mengumpulkan toksin. Apa jadi kalau kita tak buang bahan kotor dalam badan? Lama kelamaan ia boleh mengundang bahaya pada diri sendiri. Betul ke setuju? 

Inilah antara sebab wawa sukaaaa sangat-sangat dengan Vivix. 

"I LOVE VIVIX"

Ada yang nak cuba Vivix? Boleh contact wawa di 019 996 6576. ")