Vita-Lea For Kids Shaklee Multivitamin Untuk Kanak-kanak

Assalamualaikum wbt,

Salam Maulidur Rasul semua. Apa khabar kalian hari ini? Alhamdulillah, wawa doakan kalian yang singgah di blog wawa dikurniakan kesihatan yang baik berpanjangan.Ameen.

Alhamdulillah, setelah sekian lama Vitalea for Kids dihentikan sebab shaklee ada buat improved formula, so ia akan ambil masa setahun untuk kembali berada di pasaran. Sama macam Collagen Powder, dimana ia telah dihentikan pada tahun ini untuk penambahbaikan produk.

Vitalea for Children, Multivitamin terbaik untuk anak-anak. Mommy yang sedang mencari multivitamin untuk anak-anak, boleh laa mencuba Vitalea for kids ni. Nak tahu apa keistimewaan Vitalea for Children? jemput baca sampai habis ya..")



Apa yang istimewa dengan Vita-Lea for Children?

  • Sesuai untuk kanak-kanak berumur 4 tahun dan ke atas
  • Menyediakan 18 jenis vitamin dan mineral penting untuk kesihatan kanak-kanak
  • Mempunyai kalsium untuk pembinaan tulang dan tumbesaran
  • Kini dengan formula yang lebih improved

Fungsi Vita-Lea For Children

  • 100% Vitamin C, D dan E serta 8 jenis vitamin B berfungsi melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat di penuhi dari pemakanan seharian.
  • 200mg Calsium, magnesium, Zinc, Copper dan lain-lain membantu meningkatkan proses tumbesaran dan pertumbuhan tulang kanak-anak.
  • Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.
  • Meningkatkan sistem imuniti.
  • Menyokong jangka hayat hati, usus dan mata.
  • Menguatkan gigi.
  • Melindungi kesihatan jantung, otot dan fungsi saraf.
  • Menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang.
  • Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga.
  • Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelak anemia atau merawat anemia.
  • Mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal.
  • Membantu meningkatkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan.
  • Mencegah penyakit beguk (tirod).
  • Membantu meningkatkan kecerdasan minda.
  • Membantu penyerapan zat dari makanan.

New and Improved Formula!

Picture atas tu adalah list kandungan yang diperbaharui, penambahan 25% ke 400%. Penambahbaikan yang sangat banyak dan memberikan yang terbaik untuk kesihatan anak-anak.")

Nutrien yang Anak-Anak Perlu

Cuba bayangkan anak-anak anda perlu makan sehari untuk dapatkan nutrisi yang cukup dalam sehari. Contohnya :

Vitamin A (2500IU) - 1.5 cups cantaloupe/ tembikai susu
Vitamin C (60mg)  - 6 ounces Orange juice
Vitamin D (400IU) - 3 glasses of milk
Vitamin E (30IU) - 10 sudu peanut butter
Folic Acid (400mg) - 4 cups of cooked broccoli
Iron (6mg) - 1.5 cups of cooked spinach /bayam
Magnesium (40mg) - 6.5 cups pf cooked brussels sprouts
Zinc (5mg) - 3 cups of cooked kidney beans

Ya Allah, sanggup ke Mommy nak masak semua sekai tu dalam satu masa atau satu hari. Wawa awal-awla dah surrender..hihi

Kenapa ibu nak susahkan diri jika ada yang lebih senang dan mudah untuk bagi nutrisi pada anak-anak? Pilih sahaja Vita-Lea for Children, mudah, senang, selamat, semulajadi dan paling penting halal untuk diberikan pada anak-anak. Betul ke betul mommy?")


Saiz Vitalea Sebesar duit syiling 10 sen

Saiznya lebih kurang duit syiling 10 sen dan boleh dikunyah. Rasanya manis banyak dan sedikit masam seperti rasa buah anggur. Pastinya menjadi kesukaan anak-anak. 

Mommy tak perlu lagi bagi jajan pada anak-anak, gantikan dengan Vita-lea ini, pastinya lebih sihat dan berkhasiat.")


Kandungan : 65 Tablets


======
For Info and Order:



emel : wanrokiahwanismail@gmail.com 
 sms/whatsapp : 019 996 6576 ID Shaklee: 1109915 
COD Vitamin Shaklee : Paka & Sekitar 

::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 “INGINKAN PENDAPATAN LUMAYAN SEHINGGA 6 ANGKA SEBULAN HANYA DENGAN BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA SEKARANG UNTUK SAYA BIMBING ANDA. KELAS BIMBINGAN 100% ONLINE TANPA PERLU ANDA KELUAR RUMAH. WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH LAGI DIPERLUKAN”

SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

1 comments:

CT Humairah said...

huntung bebudak skarang dari muda
ade makanan sihat dah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...