Info Produk - Vita-Lea For Kids Shaklee Multivitamin Untuk Kanak-kanak

Assalamualaikum wbt,

Salam Maulidur Rasul semua. Apa khabar kalian hari ini? Alhamdulillah, wawa doakan kalian yang singgah di blog wawa dikurniakan kesihatan yang baik berpanjangan.Ameen.

Alhamdulillah, setelah sekian lama Vitalea for Kids dihentikan sebab shaklee ada buat improved formula, so ia akan ambil masa setahun untuk kembali berada di pasaran. Sama macam Collagen Powder, dimana ia telah dihentikan pada tahun ini untuk penambahbaikan produk.

Vitalea for Children, Multivitamin terbaik untuk anak-anak. Mommy yang sedang mencari multivitamin untuk anak-anak, boleh laa mencuba Vitalea for kids ni. Nak tahu apa keistimewaan Vitalea for Children? jemput baca sampai habis ya..")


Makanan Kesihatan Shaklee Untuk Kanak-Kanak, Multivitamin Kana-kanak, Product, Produk, Produk Label, Vita-Lea For Children, Vita-Lea For Kids, Pengedar shaklee johor, pengedar vivix johor pengedar shaklee pengerang pengedar vivix shaklee Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials vitalea for children



Apa yang istimewa dengan Vita-Lea for Children?

  • Sesuai untuk kanak-kanak berumur 4 tahun dan ke atas
  • Menyediakan 18 jenis vitamin dan mineral penting untuk kesihatan kanak-kanak
  • Mempunyai kalsium untuk pembinaan tulang dan tumbesaran
  • Kini dengan formula yang lebih improved
Makanan Kesihatan Shaklee Untuk Kanak-Kanak, Multivitamin Kana-kanak, Product, Produk, Produk Label, Vita-Lea For Children, Vita-Lea For Kids, Pengedar shaklee johor, pengedar vivix johor pengedar shaklee pengerang pengedar vivix shaklee Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials vitalea for children

Fungsi Vita-Lea For Children

  • 100% Vitamin C, D dan E serta 8 jenis vitamin B berfungsi melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat di penuhi dari pemakanan seharian.
  • 200mg Calsium, magnesium, Zinc, Copper dan lain-lain membantu meningkatkan proses tumbesaran dan pertumbuhan tulang kanak-anak.
  • Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.
  • Meningkatkan sistem imuniti.
  • Menyokong jangka hayat hati, usus dan mata.
  • Menguatkan gigi.
  • Melindungi kesihatan jantung, otot dan fungsi saraf.
  • Menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang.
  • Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga.
  • Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelak anemia atau merawat anemia.
  • Mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal.
  • Membantu meningkatkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan.
  • Mencegah penyakit beguk (tirod).
  • Membantu meningkatkan kecerdasan minda.
  • Membantu penyerapan zat dari makanan.

Makanan Kesihatan Shaklee Untuk Kanak-Kanak, Multivitamin Kana-kanak, Product, Produk, Produk Label, Vita-Lea For Children, Vita-Lea For Kids, Pengedar shaklee johor, pengedar vivix johor pengedar shaklee pengerang pengedar vivix shaklee Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials vitalea for children
New and Improved Formula!

Picture atas tu adalah list kandungan yang diperbaharui, penambahan 25% ke 400%. Penambahbaikan yang sangat banyak dan memberikan yang terbaik untuk kesihatan anak-anak.")

Makanan Kesihatan Shaklee Untuk Kanak-Kanak, Multivitamin Kana-kanak, Product, Produk, Produk Label, Vita-Lea For Children, Vita-Lea For Kids, Pengedar shaklee johor, pengedar vivix johor pengedar shaklee pengerang pengedar vivix shaklee Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials vitalea for children
Nutrien yang Anak-Anak Perlu

Cuba bayangkan anak-anak anda perlu makan sehari untuk dapatkan nutrisi yang cukup dalam sehari. Contohnya :

Vitamin A (2500IU) - 1.5 cups cantaloupe/ tembikai susu
Vitamin C (60mg)  - 6 ounces Orange juice
Vitamin D (400IU) - 3 glasses of milk
Vitamin E (30IU) - 10 sudu peanut butter
Folic Acid (400mg) - 4 cups of cooked broccoli
Iron (6mg) - 1.5 cups of cooked spinach /bayam
Magnesium (40mg) - 6.5 cups pf cooked brussels sprouts
Zinc (5mg) - 3 cups of cooked kidney beans

Ya Allah, sanggup ke Mommy nak masak semua sekai tu dalam satu masa atau satu hari. Wawa awal-awla dah surrender..hihi

Kenapa ibu nak susahkan diri jika ada yang lebih senang dan mudah untuk bagi nutrisi pada anak-anak? Pilih sahaja Vita-Lea for Children, mudah, senang, selamat, semulajadi dan paling penting halal untuk diberikan pada anak-anak. Betul ke betul mommy?")


Makanan Kesihatan Shaklee Untuk Kanak-Kanak, Multivitamin Kana-kanak, Product, Produk, Produk Label, Vita-Lea For Children, Vita-Lea For Kids, Pengedar shaklee johor, pengedar vivix johor pengedar shaklee pengerang pengedar vivix shaklee Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials vitalea for children
Saiz Vitalea Sebesar duit syiling 10 sen

Saiznya lebih kurang duit syiling 10 sen dan boleh dikunyah. Rasanya manis banyak dan sedikit masam seperti rasa buah anggur. Pastinya menjadi kesukaan anak-anak. 

Mommy tak perlu lagi bagi jajan pada anak-anak, gantikan dengan Vita-lea ini, pastinya lebih sihat dan berkhasiat.")


Makanan Kesihatan Shaklee Untuk Kanak-Kanak, Multivitamin Kana-kanak, Product, Produk, Produk Label, Vita-Lea For Children, Vita-Lea For Kids, Pengedar shaklee johor, pengedar vivix johor pengedar shaklee pengerang pengedar vivix shaklee Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials vitalea for children
Kandungan : 65 Tablets


======
For Info and Order:


BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia


::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 “INGINKAN PENDAPATAN LUMAYAN SEHINGGA 6 ANGKA SEBULAN HANYA DENGAN BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA SEKARANG UNTUK SAYA BIMBING ANDA. KELAS BIMBINGAN 100% ONLINE TANPA PERLU ANDA KELUAR RUMAH. WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH LAGI DIPERLUKAN”

1 comment:

CT Humairah said...

huntung bebudak skarang dari muda
ade makanan sihat dah..