Showing posts from April, 2014Show All

Assalamualaikum semua, Da berape lame tertangguh nak service kereta, hari tu pergi minyak engine untuk 10000 km tak de. Pergi kali kedua, penuh plak.Last2 call booking untuk service..Cian my baby..hehe Still waiting,…

Himpunan Testimonial Collagen Powder Shaklee

Assalamualaikum & salam jumaat, Hari ni wawa bersiaran dari rumah mertua.Biasala kan, hujung minggu wajib balik kampung. Kampung en somi dekat je ngan kampung wawa, sebelah menyebelah je.Setiap minggu mesti balik, ta…

Susu Ibu Penting Untuk Tumbesaran Anak-anak

Assalamualaikum, Alhamdulillah, Allah masih bagi kesempatan pada kita tambahkan amal untuk bekalan di akhirat. Subhanallah, ramainya dapat baby baru. Alhamdulillah, jagalah amanat Allah itu dengan memberi didikan agama y…

Kencing Manis Vs Diabetes

Assalamualaikum sahabat, Apa khabar, wawa harap kalian sentiasa berada dalam keafiatan Allah swt. Hari wawa nak share info berkenaan penyakit diabetes atau juga digelar kencing manis dikalangan masyarakat.  Bahaya tak di…

Kelebihan Shaklee Collagen Powder (SCP)

Assalamualaikum wbt, Banyak sangat collagen yang ade kat pasaran sekarang kan??Setiap produk pasti ade kelebihan masing2. Yang wawa nak share hari ni, collagen shaklee. Shaklee Collagen Powder dirumus dengan sejenis collagen …

Panduan Memilih Collagen Terbaik

Assalamualaikum & Sobahul Khair Sahabat, Apa kahabar readers, doa wawa semoga kalian sentiasa dalam keafiatan Allah swt. Hari ini wawa nak share panduan memilih collagen terbaik. Memandangkan sekarang ini pelbagai jenis …

Assalamualaikum & selamat petang, Apa khabar semua, harapnya berada dalam keafiatan Allah swt.  ================================ Kenapa badan kita memerlukan supplemen?Sedangkan, kita merasa sihat, tidak sakit waim…

Selamat Malam

Assalamualaikum & selamat malam sahabat, Maafkan wawa andai ada kesilapan, maafkan semua kesalahan orang lain sebelum tidur.=) Gud nite semua..=)

Ostematrix Shaklee Supplement Kalsium Terbaik Anda

Assalamualaikum & selamat tengah hari sahabat, Apa itu Ostematrix Shaklee? Ostematrix adalah vitamin yang mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D yang dibuat dari sumber semulajadi dan garam mineral dari Laut Ma…

Faktor Hemoglobin atau HB Ibu Hamil Rendah

Assalamualaikum & selamat pagi sahabat, Alhamdulillah, segala puji bagi Allah. Pn wawa nak share kerisauan yang sering dialami oleh ibu hamil. HEMOGLOBIN @ HB rendah yang sering dialami oleh ibu-ibu hamil…

Set Penjagaan Wajah Nutriwhite

Assalamualaikum & selamat tengahari, FB PUAN WAWA Apa khabar semua? Semoga kalian berada dalam afiatan Allah swt. Tahu tak shaklee juga ada produk penjagaan kulit wajah? Iaitu NUTRIWHITE.. Pernah dengar tak?Ok…