Assalamualaikum wbt,

Surirumah Join Seminar Blogger Berharga RM8000 | Alhamdulillah, syukur kehadrat ilahi asbab mommy buat bisnes shaklee bersama team #maestro dan #ope, mommy berpeluang menghadiri seminar "Superb Blogger Maestro" yang bernilai RM8000 tetapi mommy hanya join dengan percuma.

Tahukah anda, bahawa blog boleh membantu jana income shaklee dengan mudah. Ini terbukti dengan Master upline kami iaitu Master Nadiah Suhaidi dan Master Amir mendaki puncak tertinggi shaklee melalui online seratus peratus iaitu blog dan facebook. Blog penyumbang utama kepada peningkatan sales dan pertambahan pelanggan mereka.

Jika ingin mendapatkan ilmu tentang blog diluar, ramai yang tahu bahawa yuran join kelas blog bersama otai-otai blogger di Malaysia mencecah hampir puluh ribu ringgit. Ini kerana ilmu blogger itu sendiri yang menjadikan nilai yuran untuk belajar tentang blog, seo, integrated marketing dan sebagainy berkaitan blog menjadi agak mahal. Syukur mommy buat bisnes shaklee bersama team Maestro sehingga dapat join kelas ribuan ringgit ini dengan percuma.

Kini, ramai peniaga online mula sedar akan kepentingan memiliki blog dan menjadikan blog sebagai kedai utama yang memberikan pasif income yang lebih lumayan kerana pelanggan yang datang melalui blog biasanya lebih percaya san yakin dengan produk kita. Hal ini kerana, mereka telah melakukan kajian tentang produk dan testimoni melalui carian di google.

Haa, itulah pentingnya mempunyai blog kerana kebanyakan pengguna telefon pintar atau laptop atau komputer akan mencari maklumat berkaitan produk di carian google. Jika kita mempunyai blog dan blog kita mempunyai search engine optimisation (seo) yang tepat mampu keluar di page pertama carian google. Peluang untuk close sale adalah lebih tinggi.

Berbalik kepada tajuk diatas, mommy bersyukur kerana berpeluang untuk join kelas seminar Superb Blogger Maestro siang tadi dengan percuma sahaja. Pelbagai tips dan trick diajar untuk menjadikan blog kita mampu berada di page pertama carian google. 


Seminar Superb Blogger Maestro Mudahnya Bisnes Shaklee

Mudahnya Bisnes Shaklee 2020, cara buat bisnes shaklee 2020Kelas kami berlangsung di Zoom yang mana mommy boleh bersama dengan princess kesayangan sentiasa. hihi

Seawal kelas bermula, anak mommy terbangun awal dan ingin sertai seminar bersama untuk belajar jana income shaklee dengan blog. Mood beliau yang sedikit kelaut terpaksa mommy layan dia dan join kelas dengan keadaan mute video dan mute audio.

Cabaran bagi mak-mak untuk berniaga di rumah, namun begitu mommy tetap happy kerana dapat sentiasa bersama beliau setiap masa. Lihatlah, kami umpama belangkas yang tidak boleh berpisah, hatta ingin ke toilet juga terpaksa diangkut bersama. hihi

Mudahnya Bisnes Shaklee 2020, cara buat bisnes shaklee 2020
Mommy dan princess

Apa Yang Mommy Belajar Dalam Seminar Superb Blog Maestro - Mudahnya Buat Bisnes Shaklee 2020

Pelbagai ilmu yang kami pelajari sepanjang kelas seminar siang hari tadi, antaranya tentang tips seo yang hebat untuk bisnes shaklee, integrated marketing, personal branding , Shop Branding dan pelbagai lagi. 
Mudahnya Bisnes Shaklee 2020, cara buat bisnes shaklee 2020

Mudahnya Bisnes Shaklee 2020, cara buat bisnes shaklee 2020

Mudahnya Bisnes Shaklee 2020, cara buat bisnes shaklee 2020


Sepanjang sesi mendengar sharing dari Master Amir tentang kelebihan mempunyai blog dan menjadi blog bisnes yang mesra seo.

Mudahnya Bisnes Shaklee 2020, cara buat bisnes shaklee 2020

Sesi kelas berlangsung dan hampir habis. Mommy sempat habiskan 2 liter air sepanjang kelas seminar siang tadi. Macam duduk dalam fizikal kelas, happening dan bersemangat belajar tentang cara jana income shaklee dengan blog. Mudahnya buat bisnes shaklee 2020.

Mudahnya Bisnes Shaklee 2020, cara buat bisnes shaklee 2020

Sesi petang tadi, princess mommy merayu-rayu ajak tidur. Jadi, mommy letak beliau dalam buai sambil buat praktikal dalam kelas belajar jana income shaklee dengan blog. Mudahnya buat bisnes shaklee 2020.

Mudahnya Bisnes Shaklee 2020, cara buat bisnes shaklee 2020

Alhamdulillah, kelas seminar siang tadi habis awal sebelum jam 5 petang. Rasa macam sekejap sangat belajar tentang blog, seperti rasa tidak cukup dan masih nak belajar dan belajar. Jika anda berminat untuk menjana income dari rumah dengan blog, boleh sertai kami hari ini. 

Daftar dibawah ini sebagai Agen Shaklee hari ini.

Mudahnya Bisnes Shaklee 2020, cara buat bisnes shaklee 2020

Jika anda berminat untuk menjana income shaklee dengan mudah, boleh baca disini terlebih dahulu. Mudahnya Buat Bisnes Shaklee 2020.

Hubungi kami;
Page FB : Kedai Vitamin Ketengah Jaya Paka 019-9966576
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi / Paka
Pengeposan ke seluruh Malaysia