Thursday, 28 June 2018

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Dah lama tak join segmen, jadi ini adalah segmen pertama yang kak wawa join. Anjurang dari blogger Sayidahnapisah.com. Apa yang kak wawa perasan blog kak chik ni adalah simple dan banyak info. Setiap kali jenguk kat blog kak chik, mesti ramai yang tengah online. Apa rahsia tu? hehe
Share:

3 comments:

  1. selamat bersegmen sis wawa & goodluck ya :D

    ReplyDelete
  2. rahsianya.. kena rajin. rajin update blog, rajin promote (share/ping link entri blog di group2 FB yang banyak members, FB personal & google+), rajin study keyword/topik apa yang orang suka baca, rajin luaskan network blogging :D thankyou join kak wawa <3

    Boleh check no.peserta di sini http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/senarai-41-peserta-segmen-special-bloglist.html :D

    ReplyDelete
  3. Dtg dari segmen yg sama. Selamat bersegmen.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊