Assalamualaikum wbt,

Selamat pagi sahabat sekalian..")

Coklat hilangkan mulut berbau? Betul ke? hahaha. Tapikan, boleh jadi juga sebenarnya sebab rasa dia yang mint tu. Setiap kali gigitan kita dapat rasakan suasana segar dalam mulut.

Kak wawa sebenarnya suka dengan brand beryls ni, cuma perisa mint ini merupakan first time kak wawa makan coklat perisa mint. Not bad laa, cuma rasa dia macam kita makan ubat gigi. hihi

Harga kak wawa tak sure sebab ofismate yang bagi.

Bentuk dia sangat comel dan cute.")


1 Comments

  1. CR pun suka coklat dari brand Beryls ni, semua sedap2 kan,
    tp yg ni mmg tak pernah rasa lgi

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊