Assalamualaikum wbt,

Jarang benar kita baca kisah akhbar-akhbar berbicara tentang shaklee. Hari ini akhbar sianr harian pecahkan rekod, sharing tentang siapakah pengasas Shaklee. Boleh baca di SINI untuk berita lanjut.

Siapakah Dr. Forrest C Shaklee – Pengasas Shaklee PENGASAS SHAKLEE, DR. FORREST C. SHAKLEE About Dr Forrest C. Shaklee | Satu Nutrition Dr. Forrest C. Shaklee Sejarah Hidup Dr Forrest C Shaklee shaklee pyramid scheme shaklee products good or bad what is shaklee shaklee product reviews shaklee member login shaklee wiki shaklee distributor shaklee reviews Perjalanan Hidup Dr. Forrest C.Shaklee

PENGASAS Shaklee, Dr Forrest Clell Shaklee dilahirkan pada November 1894 di Carlisle, Iowa dan disahkan mengidap tuberculosis (TB) sehingga doktor meramalkan beliau hanya boleh hidup sehingga berusia 8 tahun.Berkat kesungguhan ibunya, beliau membesar dengan sihat walaupun tidak secergas remaja lain seusianya.

Berikutan masalah kesihatannya, Forrest banyak meluangkan masa membaca dan menulis sehingga mendorong minatnya terhadap science of chiropracticcare.

Beliau kemudian mendaftar ke Palmer School of Chiropractic, sekali gus menjadi kejayaan pertamanya dalam mencipta suplemen pertama di dunia dalam bentuk makanan yang dikenali sebagai Vitalized Mineral pada 1915.

Uols boleh juga kenali baby shaklee kat SINI.