Assalamualaikum wbt,

Ramai sudah yang merasai kesan pengambilan ostematrix pada diri mereka. Begitu juga dengan wawa, dah banyak hari ostematrix terputus bekalan. Hari ni dah borong siap-siap, untuk diri sendiri 3 botol. Hehe

Wawa cuma nak share pengalaman dan kesan yang Master Nadiah lalui bersama dengan Ostematrix. Jomm layannn.😄



Nad and family memang sangat sukakan Oste ni.

For me, Oste bantu Nad 
-maintain susu badan
-sakit pinggang sejak remaja dah hilang!
-senang segar bila bangun pagi walaupun tak cukup tidur
-tak cramp masa pregnantkan Ziyad
-lawas
-tidur nyenyak
-sakit gigi/gusi cepat baik
-tak mudah penat walaupun tak rehat siang
-no more period pain :)

For husband,
-tak mudah penat
-senang bangun pagi
-tidur nyenyak
-lawas

Ummi Nad di kampung pun konsisten dengan Ostematrix
-tak mudah sakit badan
-mudah bangun pagi

Adik-adik Nad yang remaja dua orang pun konsisten jugak
-diorang nak tinggi lagi! Sebab masa remaja ni lah pengambilan kalsium sgt penting. Lepasni xleh meninggi dah.

So how about you? Jom share pengalaman anda bersama Ostematrix!

-MNS-



BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia


0 Comments