Vitamin C Promosi November!

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, bersiaran kita di bulan yang baru. Semoga bulan ini penuh dengan huru hara order customer. Amin, insyaAllah.

Pasti sahabat semua tertanya-tanya, bulan ini PROMOSI apa pula ya? Untuk pengetahuan semua, bulan ini shaklee tawarkan PROMOSI VITAMIN C!!^_^

Beli 6 PERCUMA 1 (Jimat RM98) 


Vitamin harian, Vitamin Kecantikan.

Vita C VITAMIN HARIAN dan VITAMIN C perlu diambil setiap hari. Kalau korang nak tahu, Vitamin C tidak dijana di dalam tubuh manusia.  Maksudnya ianya perlu diperolehi daripada sumber makanan.

Vitamin C bersifat Larut Air dan sangat mudah hilang dari tubuh manusia. Vitamin C automatik akan hilang atau disingkirkan dari badan apabila  merokok, stress, demam, tidak cukup tidur, marah, muntah, mengandung dan sebagainya. Betapa begitu mudah Vitamin C tersingkir dari tubuh kita. .

Badan kita memerlukan Vitamin C untuk menguatkan imuniti. Selain meningkatkan IMUNITI, vita C bertindak membantu pertumbuhan kolagen dalam badan. Membantu wajah lebih awet muda..

Wawa amalkan 4 biji Vita C setiap hari. Tak banyak pun sebab setiap tablet mengandungi 500mg vita C. .

Jangan tak tahu, badan kita dapat terima 100-200mg sahaja per hour.. Wawa makan 4 biji?? Tak, wawa cuma ambil 2 biji sahaja setiap kali makan. .

vita C shaklee sangatt unik, sebab ia telah diformulasi dengan sustained release vita C iaitu pelepasan VITA C secara berperingkat2 setiap 1 jam. Ia dilepaskan 100mg sahaja per hour bagi membekalkan Vita C berpanjangan didalam badan kita. .

Wawa makan 2 biji, cuma 200mg sahaja wawa terima setiap 1 jam. Namun, Vita C shaklee akan kekal selama 5 jam dalam badan kita sebab ada formula sustained release kan..

Jika tiada formula sustained release, vita c yang kita makan akan keluar dari badan samada melalui air kencing, peluh dan sebagainya. Rugikan? Kita beli 1000mg vita C untuk terima semua vita C tu, tapi hakikatnya badan kita hanya terima 200mg sahaja. .

Jadi, untuk dapatkan vita C secara optimum pilihlah SUSTAINED REASE VITA-C PLUS. .

Anda berminat NAK vita C? Boleh, wassap wawa 019 996 6576 untuk info lanjut & order.

#vitaminwawa2u
#v2u
Share:

4 comments:

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne