Rambut Kasar Drop Confident Level

Assalamualaikum wbt,

Rambut kasar, tak nanti depan orang lain pun. Cukup hanya depan suami, pun dah buat kita rasa rendah diri. Apatah lagi depan kawan-kawan. Bagi yang bertudung, time nak solat tu sebolehnya takkan bukak anak tudung kan.

Jangan risau, wawa juga alami perkara yang sama dengan korang. Sampai jadi habit nak cabut rambut kasar setiap hari. Rasa semuanya kasar, tak sedar pun rambut makin kurang. Hihi

Ye laa, asyik duk cabut je. Pantang tangan tak buat kerja. Suami dah selalu sangat marah dengan habit wawa ni. Alhamdulillah, wawa jumpa dengan COLLAGEN POWDER Shaklee. Nak tahu hasilnya? Jom baca kisah dibawah..^_^

RAMBUT ANDA KASAR..??


Malu dengan suami? Rambut suami lagi lembut dari anda?? Rasa rendah diri??

Jom atasi RENDAH DIRI anda dengan Collagen. 

Wawa pernah alami rambut kasar ni.. Rambut suami lagi halus dan lembut... euwww, malu dennn tau!! 

Macam-macam syampu wawa try, semua tak jalan. 

Akhirnya, wawa makan COLLAGEN.. hoho

Suami pun tegur, "ehh, rambut u dah lembut laa.." pakai apa ni?? 

Hehe.. I consume COLLAGEN aje u..hik2 (konon, malu2 cat suami puji kan..=p)

Hubungi wawa untuk more info di 019 996 6576
Share:

1 comment:

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne