Assalamualaikum wbt,

Selemat pagi semua, apa khabar? Wawa doakan kalian yang sudi singgah ke teratak wawa ini dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, kesihatan yang super duper terbaik dan dipermudahkan segala urusan kalian. InsyaAllah, amin.

Memandangkan bulan ini adalah bulan terakhir shaklee menawarkan pemberian percuma 1 botol Vitalea Iron Formula kepada seluruh rakyat Malaysia yang mendaftar sebagai ahli. Jadi, wawa berbesar hati untuk berkongsi apakah fungsi ataupun manfaat utama Vitalea kepada kita.

KELEBIHAN VITA-LEA IRON FORMULA SHAKLEE Khasiat dan Kebaikan Multi-Vitamin Vita-Lea Shaklee TESTIMONI VITA LEA SHAKLEE Kelebihan Multivitamin Vita-Lea Shaklee vitalea shaklee testimoni vitalea shaklee untuk ibu mengandung vitalea shaklee untuk kanak-kanak cara makan vita lea shaklee vitalea shaklee untuk lelaki harga vitalea shaklee vitalea shaklee content kandungan vitalea shaklee Kenapa Badan Kita Perlukan Zat Besi Anemia Kekurangan Zat Besi zat besi untuk ibu hamil pengertian zat besi vitamin zat besi zat besi fe akibat kekurangan zat besi kegunaan zat besi susu yang mengandung zat besi tinggi kelebihan zat besi Kelebihan dan Kebaikan Vita-lea Shaklee Vita-Lea® Iron Formula | Daily Essentials | Shaklee Malaysia Fakta Menarik Tentang Vita-Lea Shaklee Multivitamin Paling Lama KELEBIHAN VITA-LEA IRON FORMULA SHAKLEE Khasiat dan Kebaikan Multi-Vitamin Vita-Lea Shaklee TESTIMONI VITA LEA SHAKLEE  VITALEA SHAKLEE MUTIVITAMIN vitalea shaklee testimoni vitalea shaklee untuk ibu mengandung vitalea shaklee untuk kanak-kanak cara makan vita lea shaklee vitalea shaklee untuk lelaki harga vitalea shaklee vitalea shaklee content kandungan vitalea shaklee pengedar shaklee johor pengedar shaklee pengerang pengedar vivix shaklee, pengedar vivix pengerang, pengedar vivix shaklee, cara makan vitamin c 1000mg dengan betul cara makan alfafa shaklee testimoni vitamin c shaklee cara makan omega guard shaklee cara makan esp shaklee alfafa shaklee untuk apa vitalea shaklee CARA MAKAN VITAMIN SHAKLEE Shaklee Vita-Lea® Iron Formula Kelebihan dan Kebaikan Vita-lea Shaklee Fakta Menarik Tentang Vita-Lea Shaklee Multivitamin Paling LamaApakah Vitalea Iron Formula? 

Vitalea adalah multivitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Vitamin di dunia hari ini adalah berasal singkatan nama Vitalea dimana ia dikenali sebagai Vitalize-mineral dan disingkatkan menjadi Vitamin.

Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarabkan oleh RDA.

Tablet Vitalea disaluti dengan serbuk nutrisi iaitu Spirulina. Ia dihasilkan dengan kaedah terkini dan teknologi eksplosif yang komplexs, disebut sebagai "Explo-tab". Ia merupakan tablet multivitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia.mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protin untuk penyerapan pantas oleh usus kecil.

Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vitalea shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%. Vitalea telah dioilih oleh center of science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-vitamin di dalam Public Interest pada tahun 2000.

FUNGSI UTAMA VITALEA SHAKLEE

✔️ Penambahan Tenaga Segera - pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu aistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.

✔️ Pelengkap Nutrisi - Kekurangan pelbagai vitamindan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran vegetarian dan anaemia.

✔️ Keupayaan Sistem Produktif - Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar.

✔️ Metabolisma - Sangat membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan.

✔️ Elemen Penting Pada Sel Tubuh - Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku, dan hormon.

✔️ Melindungi organ - Melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.

✔️ Menstabilkan Tekanan Darah - Bagi ibu hamil dan juga individu yang sering mengalami HB low dan tekanan darah rendah.

KELEBIHAN VITA-LEA IRON FORMULA SHAKLEE Khasiat dan Kebaikan Multi-Vitamin Vita-Lea Shaklee TESTIMONI VITA LEA SHAKLEE Kelebihan Multivitamin Vita-Lea Shaklee vitalea shaklee testimoni vitalea shaklee untuk ibu mengandung vitalea shaklee untuk kanak-kanak cara makan vita lea shaklee vitalea shaklee untuk lelaki harga vitalea shaklee vitalea shaklee content kandungan vitalea shaklee Kenapa Badan Kita Perlukan Zat Besi Anemia Kekurangan Zat Besi zat besi untuk ibu hamil pengertian zat besi vitamin zat besi zat besi fe akibat kekurangan zat besi kegunaan zat besi susu yang mengandung zat besi tinggi kelebihan zat besi Kelebihan dan Kebaikan Vita-lea Shaklee Vita-Lea® Iron Formula | Daily Essentials | Shaklee Malaysia Fakta Menarik Tentang Vita-Lea Shaklee Multivitamin Paling Lama KELEBIHAN VITA-LEA IRON FORMULA SHAKLEE Khasiat dan Kebaikan Multi-Vitamin Vita-Lea Shaklee TESTIMONI VITA LEA SHAKLEE  VITALEA SHAKLEE MUTIVITAMIN vitalea shaklee testimoni vitalea shaklee untuk ibu mengandung vitalea shaklee untuk kanak-kanak cara makan vita lea shaklee vitalea shaklee untuk lelaki harga vitalea shaklee vitalea shaklee content kandungan vitalea shaklee pengedar shaklee johor pengedar shaklee pengerang pengedar vivix shaklee, pengedar vivix pengerang, pengedar vivix shaklee, cara makan vitamin c 1000mg dengan betul cara makan alfafa shaklee testimoni vitamin c shaklee cara makan omega guard shaklee cara makan esp shaklee alfafa shaklee untuk apa vitalea shaklee CARA MAKAN VITAMIN SHAKLEE Shaklee Vita-Lea® Iron Formula Kelebihan dan Kebaikan Vita-lea Shaklee Fakta Menarik Tentang Vita-Lea Shaklee Multivitamin Paling Lama


BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.

vitalea, pengedar shaklee johor, pengedar shakle epengerang, pengedar vivix shaklee, pengedar vivix johor

Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Pengerang


Pengeposan ke seluruh Malaysia