Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Wawa doakan kalian yang sudi singgah di blog wawa jni dikurniakan kesihatan yang baik dan rezeki yang melimpah ruah. Ameen.


Semalam punya cerita, wawa rebus kerang dengan serai, halia dan bawang. Satu periuk wawa dan suami makan sampai nak habis. Sebab dah lama tak makan, mengidam agaknya kami berdua..hihi

Makan tak ingat, padahal kami berdua ada resdung alergik dengan makanan berkerang, seafood, belacan, budu dan sewaktu dengannya. Sebelum ni kalau makan, cari penyakit laa namanya bila hidung kami saling merenyam..

Sebab dah tahu akibatnya, selepas makan kerang kami terus telan Alfalfa. Wawa ambil 5 biji dan suami ambil 2 biji (penakut nak makan vitamin) hehe..

Alhamdulillah, amazing kami tak ada rasa gatal-gatal hidung langsung. Suami wawa pulak langsung tak bersin. Kalau dulu, jenuhlah nak hilang kalau lepas makan kerang. Walaupun dah tahu diri sendiri alergik, tetap jugak nak makan.

Nikmatkan bila kita dapat makan makanan feveret. Bila berpantang hilang sudah nikmat itu. Macam tak ada feel gitu..hihi

Semestinya Alfalfa sangat bagus untuk orang yang punya alergik. Ia membantu mengurangkan dan menghilangkan simpton-simpton alergik kita.

Didatangkan dalam dua saiz iaitu small (s) dan Large (L).

Price (L) Non-Member : RM103.35 (700 tablets)
Price (s) Non-Member : RM56.98 (330 tablets)
Price Member : 15-30% diskaun

For info & order: