Tuesday, 8 September 2015

Popular Post Blog Vitamin Wawa

Assalamualaikum wbt,

Setakat hari ni, wawa perasan dekat widget Live Traffic Feed tu asyik keluar "Resepi Tart Telur Mudah".

Pada awalnya, wawa macam pelik juga sebab wawa jual shaklee tapi kebanyakkan baca entry resepi tart telur mudah. 



Wawa pun cubalah google search dan taip "Resepi Tart Telur Mudah". Terkejut mak ngah bila entry resepi tart telur ni ada dekat first page carian google. No wonder laa ramai datang ambil resepi sini. Alhamdulillah, walaupun hanya resepi mudah ia tetap jadi pilihan ramai.. Hehe

Wawa doakan semua yang cuba resepi tart telur mudah wawa ni dapat buat dengan baik dan sedap. Time bake tu, korang buat dengan kasih sayang tau. Pasti Tart Telur korang 10 kali ganda lebih sedap. Tak caya? Cubalah..")

Terima kasih semua..")
Share:

8 comments:

  1. aah la wawa.ranking no 4 dari atas....good!

    ReplyDelete
  2. hehehehe..PC suka bila blogger tu ada bussiness..tak kiralah bussiness apa pun..tapi ada juga entry2 lain yang di kongsikan...itulah daya tarikannya..terbaiklah..

    ReplyDelete
  3. Wah Tahniah la..resepi jadi rujukan pembaca..:)

    ReplyDelete
  4. ok la tu.
    blh membantu yg mencari kan.
    mesti sedap lah..

    ReplyDelete
  5. Ramai teringin makan tat telur :)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊