Friday, 21 August 2015

Segmen "Meh Sally Nak Review"

Assalamualaikum wbt,



Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, Follow Instagram Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen "Meh Sally Nak Review"
  3. Letak banner dan link kan ke entry ni.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Segmen ini akan berlangsung dari 20th-30th August 2015 (11.59 pm waktu Malaysia) 


 
Sally akan pilih secara rawak 10 blog untuk di review ye...Boleh la nanti kita kenal-kenal dengan dorang yang terpilih...Kalau yang mana takde G+ ke, takde Facebook ke, takde Twitter ke, takde Instagram ke...boleh je join asal jangan takde blog laa..hihi
 
Jom cuba kawan2. ")
Share:

5 comments:

  1. wah bestnya kalau terpilih untuk direview...bole juga mendapat pandanngan dan kritikan blogger lain..


    www.heroborneo.com

    ReplyDelete
  2. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html

    ReplyDelete
  3. Good Luck!
    Jemput singgah ke blog :)

    http://ruangmiss.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊