Blogger Apps Untuk Pengguna Iphone

Assalamualaikum wbt,

Salaam sayang untuk readers kesayangan wawa..")

Ya Allah, serius terharu pagi-pagi ni. Kenapa wawa tak terfikir nak download blogger application ni dari dulu lagi. Wawa berusaha juga cari tutorial macam mana nak upload gambar ke dalam entry  menggunakan iphone.

Alhamdulillah, thanks blogger aiennamusa.com yang bagi ilham kat wawa untuk cuba download app yang comel lote ni.. Hehe

Wawa pernah juga utarakan pada blogger yang terror seo, beliau juga tak dapat solve masalah wawa. Walau apa pun, thanks tuan sebab bagi respon pada wawa.

Alhamdulillah, pagi ni terasa auta positif dan ceria menyerap ke dalam tubuh wawa. Semoga korang juga dapat tempias aura positif wawa pagi ni.hehe

Pada yang punyai masalah sama macam wawa, boleh laa download blogger app ni. Sangat-sangat membantu orang seperti wawa ni yang ada kekangan line dan waktu. Time rehat-rehat boleh juga up satu dua entry supaya blog kita sentiasa hidup kan?hihi


Semoga bermanfaat..")
Share:

7 comments:

  1. xsusah juga kan ...kadang ada gangguan tah apa2 yg melambatkan caranya...tq sharing.

    ReplyDelete
  2. Hihi! Yana pun guna apps jer utk berblog. Sebab mudah. Sambil menyusu anak pun boleh siap 1 entri

    ReplyDelete
  3. Salam wawa

    LM pun pakai ni. Bertahun dah tak up entri guna lappy. Busy memanjang.

    ReplyDelete
  4. Alhmduliah..terus rasa nak.beli fon baru nak donlod apps ni n beberapa apps yang x dapat nak masuk fon ni dah..hehehe

    ReplyDelete
  5. untunglah klau ada I PHONE..senang..xyg buka lappy dah.huhuhu

    ReplyDelete
  6. Memamg mudah kalau guna apps kt smart phone. Sebab barulah berbaloi-baloi beli smart phone dengan harganya kan..hihi.

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne