Wednesday, 17 October 2018

Yeay, Baby Dan Mommy Dapat Makan Kek Coklat Moist Free!

Yeay, Baby Dan Mommy Dapat Makan Kek Coklat Moist Free!

Assalamualaikum wbt,

Sudah hampir seminggu mommy balik kampung, seronok benar sebab ada daddy yang layan mommy macam puteri raja. Cakap je nak makan apa, semua dapat. Cakap je nak pergi mana, pasti di bawanya mommy. hihi

Sejak dari Johor lagi mommy dah list kan macam-macam makanan mommy nak makan, antaranya Nasi Dagang Atas Tol, Kek coklat dan lain-lain.

Hari ni mommy dapat makan kek coklat moist palingggg best, sebab mommy request tak nak manis sangat. Hasilnya, mama lala realisasikan keinginan mommy. hihi



Selamat menjamu selera..")

2 comments:

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊