Keunikan Lahir Bulan Mei

Keunikan Lahir Bulan Mei.

Assalamualaikum wbt,

Kenapa tiba-tiba up entry keunikan lahir bulan Mei? Pasti ramai yang tertanya-tanya kan. Sebenarnya kak wawa duk menghitung hari menunggu masa kelahiran pertama. Dalam tak lama pun, sebenarnya lambat lagi laa kan sebab kak wawa dijangka lahirkan baby pada awal bulan November, insyaAllah.

Tetiba terfikir, macam mana ye perangai anak kak wawa nanti. Sebab perangai kak wawa unik. hehe

Ye la, kita kan lahir bulan lima. Siapa sini geng dengan kak wawa? Apa yang uniknya lahir bulan 5?


Yang pasti, orang yang lahir bulan Mei ni memiliki kecantikan semulajadi. Haha.. Jangan marah uols, kak wawa gurau je. Tapi betul laa, orang yang lahir bulan Mei lebih kepada memiliki perwatakan lembut. 

Orang kata, perempuan ni "tangan yang menghayunkan buaian, boleh menggoncangkan dunia", ada jugak kadang-kadang ciri-ciri ni dalam diri kak wawa. Jika dicabar sampai tahap dah level kesabaran tu hilang, dia kenal la siapa orang yang lahir bulan 5 ni. hehe

Antara list yang ditulis kat bawah ni, kak wawa setuju 100% sebab memang ada laa. Lagi satu, orang lahir bulan Mei ni dia unik. Kalau boleh dia tak nak sama dengan orang lain. haha


Kan?? Setuju tak korang yang lahir bulan Mei? Santai pagi dihujung minggu.

3 comments:

farhanna jafri said...

tak kenal rapat dengan orang kelahiran mei so tak tahu ye ke tidak :P

paridah said...

LAHIRBULAN EI SELALUNYA ORG SENI N MUDAH BLEND DGN SEMUA KEADAAN

ejulz said...

kita sama MEI.. hehe