Tips Hilangkan Bau Durian Di Tangan

Assalamualaikum wbt,


Siapa suka makan durian? Haha..



Uols perasan tak, lepas makan durian, bila cuci dengan air paip, air sabun, bau durian tetap ada.
Kak wawa ni jenis suka makan durian, tapi kurang suka bau durian. Lepas makan, memang bau durian tu lekat kuat giler kan.

Nak tau dak cara amazing giler untuk hilang bau durian?

Yang ni kak wawa baru tau & lepas cuci cara ni terus hilang. Langsung tak berbau.
Caranya,

Uols lalukan air masak/ air paip di kulit durian, lepas tu uols basuh laa tangan bawah kulit durian tu.
Lepas cuci, mesti bau dia terus hilang. Macam tak pernah makan durian kat tangan tu.๐Ÿ˜„
Cuba tau.

Tips Hilangkan Bau Durian Di Tangan.

11 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Tips menarik.. boleh cuba ini..

Auni Sofea said...

Ya Allah Ya Tuhanku terliurnya tengok isi cenggini..

vitamin Syaza said...

TQ Kak Wawa for the tips, Nanti try basuh lalukan durian camtu hihi jadi tak jadi

ayunie ramli said...

aa ade dengar share ni dekat hotfm pg semalam. means, betul betul berkesan la kan. good. boleh cuba nanti

mama tisya said...

mmg tkleh bau durian...ratah durian pn tk bole tp mkn ngan pulut ok

Farrah MF said...

Memang berkesan tips ni. Akak pun buat begini. Lagi satu, bagi yang tak tahan panas makan durian,...minum air pangsa durian. Letak air masak/mineral dalam pangsa then minum.

Abam Kie said...

abe kie x makan durian.

Siti Yang Menaip said...

pssst !! ada sesuatu untuk anda disini

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/07/pemenang-pemenang-giveaway-souvenirs-by.html

Auni Sofea said...

Oh boleh cuba ni..sebab selalu makan durian tapi bau tak hilang pulak..

Siti Yang Menaip said...

PSSST.. tahniah !!
ada sesuatu untuk anda disini

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/07/pemenang-pemenang-giveaway-souvenirs-by.html

ejulz said...

sedapnyer durian :)