Tips Hilangkan Bau Durian Di Tangan

Assalamualaikum wbt,


Siapa suka makan durian? Haha..



Uols perasan tak, lepas makan durian, bila cuci dengan air paip, air sabun, bau durian tetap ada.
Kak wawa ni jenis suka makan durian, tapi kurang suka bau durian. Lepas makan, memang bau durian tu lekat kuat giler kan.

Nak tau dak cara amazing giler untuk hilang bau durian?

Yang ni kak wawa baru tau & lepas cuci cara ni terus hilang. Langsung tak berbau.
Caranya,

Uols lalukan air masak/ air paip di kulit durian, lepas tu uols basuh laa tangan bawah kulit durian tu.
Lepas cuci, mesti bau dia terus hilang. Macam tak pernah makan durian kat tangan tu.😄
Cuba tau.

Tips Hilangkan Bau Durian Di Tangan.
Share:

11 comments:

  1. Ya Allah Ya Tuhanku terliurnya tengok isi cenggini..

    ReplyDelete
  2. TQ Kak Wawa for the tips, Nanti try basuh lalukan durian camtu hihi jadi tak jadi

    ReplyDelete
  3. aa ade dengar share ni dekat hotfm pg semalam. means, betul betul berkesan la kan. good. boleh cuba nanti

    ReplyDelete
  4. mmg tkleh bau durian...ratah durian pn tk bole tp mkn ngan pulut ok

    ReplyDelete
  5. Memang berkesan tips ni. Akak pun buat begini. Lagi satu, bagi yang tak tahan panas makan durian,...minum air pangsa durian. Letak air masak/mineral dalam pangsa then minum.

    ReplyDelete
  6. pssst !! ada sesuatu untuk anda disini

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/07/pemenang-pemenang-giveaway-souvenirs-by.html

    ReplyDelete
  7. Oh boleh cuba ni..sebab selalu makan durian tapi bau tak hilang pulak..

    ReplyDelete
  8. PSSST.. tahniah !!
    ada sesuatu untuk anda disini

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/07/pemenang-pemenang-giveaway-souvenirs-by.html

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne