Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Dah lama tak join segmen, jadi ini adalah segmen pertama yang kak wawa join. Anjurang dari blogger Sayidahnapisah.com. Apa yang kak wawa perasan blog kak chik ni adalah simple dan banyak info. Setiap kali jenguk kat blog kak chik, mesti ramai yang tengah online. Apa rahsia tu? hehe

3 comments:

farhanna jafri said...

selamat bersegmen sis wawa & goodluck ya :D

sayidah napisah said...

rahsianya.. kena rajin. rajin update blog, rajin promote (share/ping link entri blog di group2 FB yang banyak members, FB personal & google+), rajin study keyword/topik apa yang orang suka baca, rajin luaskan network blogging :D thankyou join kak wawa <3

Boleh check no.peserta di sini http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/senarai-41-peserta-segmen-special-bloglist.html :D

CikLa Shahril said...

Dtg dari segmen yg sama. Selamat bersegmen.

http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html