Set Premium Shaklee Atasi Slip Disc

Assalamualaikum wbt,

Ramai yang mengadu sakit belakang, ada yang sudah berjumpa doktor dan disahkan terkena slip disc. Ada juga yang takut untuk berjumpa doktor. Walau apa pun keadaan anda, perlu juga jumpa doktor untuk dapatkan pengesahan apakah penyakit sebenar yang anda alami.

Dibawah ini adalah set premium produk shaklee untuk atasi masalah SLIP DISC. Bacaan lanjut tentang slip disc.

Sebelum anda pergi lebih jauh dengan produk shaklee, suka wawa ingatkan bahawa supplemen shaklee bukanlah ubat yang dapat menyembuhkan dalam masa satu hari. Supplemen shaklee berperanan dalam melengkapkan nutrisi yang kurang di tubuh badan anda dimana ia penyebab kepada datangnya pelbagai penyakit.

Justeru, wawa senaraikan lima jenis supplemen yang sangat-sangat membantu anda untuk mengatasi masalah sakit belakang dan slip disc.

CADANGAN SUPLIMEN UNTUK ATASI SLIP DISC 

Set P[INFO] Produk Shaklee Untuk Slipped Disc remium Shaklee Atasi Slip Disc SHAKLEE SET SLIPPED DISC Testimoni Vivix [Slip Disc] Bantu Pesakit Kembali Pulih Vitamin Shaklee Untuk Slip Disc atau Sakit Tulang Belakang pengedar shaklee aktif johor, pengedar shaklee aktif paka, pengedar vivix shaklee,


1. Vivix ( tahan 2 bulan)

Membantu melahirkan sel yang sihat dan merawat sel yang rosak. Ia juga mengelakkan penuaan sel yang tidak matang. Disk yang rosak dan pecah antaranya berpunca dari penuaan sel dan kekurangan nutrien. Justeru, kandungan resveratrol dalam Vivix membantu menguatkan keanjalan pada disk, memperbaiki struktur sel dan menyokong kesihatan sendi.

2. Ostematrix (Kalsium dan Mineral) (tahan 1 bulan)

Ostematrix membantu membina tulang yang kuat dan melengkapkan keperluan kalsium pada tulang. Ia juga merangsang enzim untuk memadatkan tulang supaya tulang tidak mudah rapuh. Kalsium yang mengandungi mineral sokongan membantu atasi masalah sendi, meningkatkan kualiti kusyen sendi dan tulang rawan.

3. Omega Guard (Minyak Omega 3) (tahan 1-2 bulan)

Omega Guard bersifat anti inflamasi boleh membantu mengurangkan kesakitan dan mengurangkan bengkak. Pesakit slip dis mengalami kesakitan disebabkan berlakunya keradangan pada tulang belakang akibat disk yang tergelincir dari kedudukan asal.

4. Collagen Powder Shaklee (tahan 1 bulan)

Salah satu keperluan badan ialah kolagen bagi mengekalkan keanjalan disk. Faktor usia menunjukkan keanjalan anggota badan semakin menurun dan pengambilan collagen powder shaklee sangat penting untuk pesakit slip disk bagi mengekalkan keanjalan disk.

5. B Complex (tahan 3-4bulan)

Disk yang terkeluar dan mengganggu saraf tunjang sangat mengganggu dan mendatangkan sakit yang melampau. bagi menjaga kesihatan saraf lebih terganggu, pengambilan b complex sangat membantu saraf kekal sihat. b complex juga membantu pesakit slip disc dari terus mengalami stressyang berpanjangan disebabkan kesakitan yang melampau. Pengambilan B Complex juga membantu motivasi pesakit dari terus menurun dan murung.

TESTIMONI SLIP DISC

1. "Ayah lagi teruk slipped disc kat pinggang.  Doc kata kalau pain killer tak jadi gak kena operate. Alhamdulillah setakat ni dah beberapa bulan ayah dah x ambil pain killer.  Makan Shaklee dan gi chiro je" - Puan Sofia
2. "Cust ena yg slip disc tu kan. Lepas consult dia ikut yg akak rekemen (pergi mengurut) dan dia amek set premium suplimen. Now dapat tido lena dah katanya. Sebelum ni hari2 malam2 tak dapat langsung gerakkan belakang macam tulang dh mati dia kata allahuakbar"- Puan Ena
Jika ada dikalangan keluarga mahupun sahabat handai yang menderita dengan penyakit slip disc ini, bolehlah anda syorkan supplemen shaklee dan wawa sebagai agen mereka. ")

Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments: