Kesan Youth Seawal 7 Hari

Assalamualaikum wbt,


Korang nak share 😁😁😁


Semalam masa cuci muka dengan Moisturizer tetiba tekeluar seketoi biji putih kt bawah mata akak ni (sebab akak picit malam sebelum tu haha) <--- jangan tiru aksi ini 🀣🀣🀣


Tekejut sebab tekeluar bsr jugak lak πŸ˜‚


Lepas tu jadi berlubang kat tempat biji tu buat rumah selama bertahun πŸ˜…


Adoii berlubang weh pikir banyak nak buat camna πŸ˜‚


Terus msg kawan kita dalam group ni sebab akak pakai petua dia nak buang biji putih bawah mata tu πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†


Tanya memang jadi gini ke berlubang πŸ˜…


Kawan kita suggest konsisten jer basic Youth + ESP nanti parut akan hilang jugak mungkin dalam 3 minggu atau sebulan gitu.


Hokey tarik nafas pepanjang sebab parut memang lama kan nak hilang πŸ˜…


Padan muka!


Malam tadi akak pakai Serum + Night Cream lebih skit kat part tu.


Pagi tadi pun akak pakai lebih Serum + Moisturizer kat part yang sama.


Petang ni akak basuh muka nak solat.


Sekali perasan mana lubang semalam? πŸ€”


Perati lama baru nampak dah xde lubang semalam tu 😍🀸🏼‍♂🀸🏼‍♂🀸🏼‍♂


Bekas tu macam xnampak sangat dah 😁


Happy sesangat hihi


Cepat la kesan Youth ni 😍


Ni gambar bare face baru cuci muka 😁

- Puan Ayu

Share:

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne