Kesan Youth Seawal 7 Hari

Assalamualaikum wbt,


Korang nak share 😁😁😁


Semalam masa cuci muka dengan Moisturizer tetiba tekeluar seketoi biji putih kt bawah mata akak ni (sebab akak picit malam sebelum tu haha) <--- jangan tiru aksi ini 🀣🀣🀣


Tekejut sebab tekeluar bsr jugak lak πŸ˜‚


Lepas tu jadi berlubang kat tempat biji tu buat rumah selama bertahun πŸ˜…


Adoii berlubang weh pikir banyak nak buat camna πŸ˜‚


Terus msg kawan kita dalam group ni sebab akak pakai petua dia nak buang biji putih bawah mata tu πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†


Tanya memang jadi gini ke berlubang πŸ˜…


Kawan kita suggest konsisten jer basic Youth + ESP nanti parut akan hilang jugak mungkin dalam 3 minggu atau sebulan gitu.


Hokey tarik nafas pepanjang sebab parut memang lama kan nak hilang πŸ˜…


Padan muka!


Malam tadi akak pakai Serum + Night Cream lebih skit kat part tu.


Pagi tadi pun akak pakai lebih Serum + Moisturizer kat part yang sama.


Petang ni akak basuh muka nak solat.


Sekali perasan mana lubang semalam? πŸ€”


Perati lama baru nampak dah xde lubang semalam tu 😍🀸🏼‍♂🀸🏼‍♂🀸🏼‍♂


Bekas tu macam xnampak sangat dah 😁


Happy sesangat hihi


Cepat la kesan Youth ni 😍


Ni gambar bare face baru cuci muka 😁

- Puan Ayu

No comments: