Testimoni Youth Skincare Shaklee Orang Malaysia

Assalamualaikum wbt,

Semakin hari, semakin kak wawa jatuh cinta dengan Youth Skincare shaklee. Kenapa jadi macam ni? Semua orang seolah-olah terpukau dengan Youth skincare shaklee.

Mana tidaknya, shaklee memang mengambil masa 8 tahun untuk hasilkan produk yang super duper terbaik ni. Kak wawa baru makan shaklee 4 tahun, maknanya sebelum ni shaklee dah jalankan kajian untuk hasilkan produk yang kak wawa gerenti semua ornag suka.

Kajian telah pun terbukti keatas 100% pengguna Youth skincare bahawa mereka setuju 100% kulit mereka kelihatan muda. Kajian ini dilakukan secara sukarela oleh pengguna Youth. 2/3 dari pengguna youth memgatakan kulit mereka 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.

Ya Allah, hebatnya Allah hadirkan idea pada saintis-saintis shaklee untuk hasilkan produk yang superb ini.

Jom kita lihat testimoni pengguna Youth Skincare shaklee di Malaysia. Apa kata mereka?


GARA-GARA SHAKLEE, KAK MOON TERPAKSA TERIMA HAKIKAT


Macam tak percaya je bila tengok gambar kak moon sebelum & selepas ni kan?

Orang cakap gambar sebelum tu bukan kak moon tapi orang lain. 


Iya tu dulu. Masa kak moon belum kenal apa tu Shaklee dan jatuh cinta dengan Shaklee semua orang panggil dia makcik kantin.


Choii. 


Kak moon rasa geram je bila orang panggil dia macam tu. 


Dengan kesabaran dan kegigihan kak moon berdetox dengan Shaklee sekarang kulit dia makin ploles😍


Nampak lebih muda pulak tu.


Jeles betul bila tengok muka kak moon.
 

Dah tak macam makcik kantin tapi manager kantin 😅


Apa yang kak moon amalkan? Pastinya kak moon detox dulu sebelum top up dengan #VIVIX dan #YOUTH 


Kak moon yang dulu, bukanlah yang kak moon yang sekarang.


Pastinya kita tak jangka, testimoni Youth skincare shaklee yang kak wawa kongsikan ini kan? Macam tak dapat nak percaya, namun itulah realiti yang kita terima bila kita pakai skincare youth.

Kak wawa, kulit yang macam mana sesuai dengan Youth?
Saya berjerawat, kulit saya berminyak, kulit saya liang pori besar, kulit saya berjeragat.

Jangan risau uols, Youth skincare shaklee ini didatangkan khas untuk semua jenis kulit anda. Boleh dipakai oleh semua jenis kulit.

Nak cubalah kak wawa! Ehh, boleh sangat-sangat.

Set Penjagaan Kulit Youth ini akan dilancarkan pada bulan 1 March 2018, bagi yang berminat boleh mula kumpul duit dari sekarang. 


Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai

Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments: