Shaklee Business Leaders National Conference 2018

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, 2 hari lepas telah berlangsung Shaklee Business Leaders National Conference 2018 dimana hanya leaders sahaja yang datang.

Kak wawa boleh katakan energy sungguh luar biasa apabila kita dapat joint event-event secara offline.

Sebenarnya ini pertama kali wawa join sepanjang buat bisnes memandangkan kita ada suami. Keizinan suami adalah keutamaan kita.

Sempena hari anniversary kak wawa 5 hari lepas, kak wawa mintak hadiah untuk hadirkan diri ke BLNC di Sunway Pyramid bersama adik. Selepas husband confirm adik dapat pergi, barulah diizinkan kak wawa pergi.

Alhamdulillah, terima kasih suami!😍

Business LEader National Conference Shaklee 2018, Event Untuk leader shaklee, BLNC shaklee 2018, Testimoni Youth Skincare Shaklee orang Malaysia

Sangat best dan sangat luar biasa kerana kami adalah orang pertama yang didedahkan dengan berita hangat dan pembaharuan yang shaklee lancarkan pada cycle depan iaitu bermula March 2018 hingga April 2019.


Sepanjang cycle ini, kita boleh grab macam-macam bonus yang ditawarkan oleh shaklee. Khas untuk leaders dan semua organisasi dibawah setiap leaders boleh grab juga sebab dalam bisnes shaklee bukan keuntungan pada leaders sahaja tapi, anak-anak dibawah jika buat sama seperti leaders ajar dan buat lebih baik dari leader PASTI hasilnya melebihi dari leader anda.

Selain itu, shaklee juga melancarkan produk terbaru batch kedua iaitu YOUTH SKINCARE yang paling meletops. Batch pertama yang mencuba set skincare Youth Shaklee ini adalah beberapa orang Master terpilih dan mereka telah menggunakan Youth Skincare selama 25 ke 30 hari, dan sewaktu conference juga ditunjukkan testimoni dari master-master tersebut dimana sangat-sangat menakjubkan.

Kak Wawa memang tak sabar nak guna ni.😊 Jom kita layan gambar sepanjang event Shaklee Business Leader National Conference 2018.

Business LEader National Conference Shaklee 2018, Event Untuk leader shaklee, BLNC shaklee 2018, Testimoni Youth Skincare Shaklee orang Malaysia
Maestros Leaders

Business LEader National Conference Shaklee 2018, Event Untuk leader shaklee, BLNC shaklee 2018, Testimoni Youth Skincare Shaklee orang Malaysia
Maestros Leaders

Business LEader National Conference Shaklee 2018, Event Untuk leader shaklee, BLNC shaklee 2018, Testimoni Youth Skincare Shaklee orang Malaysia
Lunch Time bersama Master Nad yang cantik, lembut je orangnya.

Makanan tengah hari sini best. Rugi pula tak snap gambar makanan, kalau tak boleh review kan. Hihi
Banyak aktiviti di BLNC, sampai jam 9 lebih di sana terus breakfast dengan pelbagai hidangan yang disediakan.

Ada station untuk Youth Skincare dan boleh cek skin analysis. Kak wawa tak dapat nak buat, ramai sangat. Hihi

Kejap lagi kak wawa attach video skincare youth naa.



1 comment:

Siti Yang Menaip said...

waaaa ade conference. cantik2 bajuu.. purple gituu ceq suka ^^