Ceriakan Pagi Anda Dengan ESP Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, syukur kepada Allah masih panjangkan usia kita. Diberi keizinan untuk bernafas, nikmat paling besar dalam hidup. Adakah anda ingin dapatkan tenaga dengan segera? Jom beralih kepada minuman tenaga esp shaklee dengan segera..:)

Images for ESP SHAKLEE, CARA NAK BELI ESP, KEBAIKAN DAN KEBURUKAN ESP SHAKLEE, 10 SOALAN POPULAR MENGENAI ESP SHAKLEE, ESP - Soy Protein Isolate Powder | Energy | Shaklee Malaysia, 32 KELEBIHAN DAN KHASIAT ESP SHAKLEE UNTUK SEMUA, Persoalan Tentang ESP Shaklee, ESP Shaklee, Fungsi ESP shaklee, Cara Minum ESP Shaklee dengan Betul dan Berkesan, ESP Shaklee - Shaklee Soy Isolate Protein Powder, esp shaklee testimoni esp shaklee untuk kulit esp shaklee untuk kurus esp shaklee untuk ibu mengandung esp shaklee berapa gram cara minum esp shaklee keburukan esp shaklee esp shaklee harga pengedar shaklee johor, pengedar shaklee pengerang, pengedar shaklee malaysia, pengedar vivix shaklee, pengedar vivix johor, set kesihatan harian shaklee, set tenaga shaklee, vivix shaklee, esp shaklee

Kesuntukan masa di waktu pagi untuk breakfast dan kerja, kadang kala mengganggu konsentrasi dan prestasi setiap individu.

Jika tidak ambil sarapan waktu pagi, boleh memudaratkan tubuh badan kita sendiri seperti dapatnya penyakit gastrik, angin dan sebagainya. ESP shaklee minuman tenaga pilihan semua lapisan masyarakat.

Namun, kerja yang sedang menunggu juga menjadikan kita kadang-kadang terskip breakfast tanpa sengaja. Betul ke betul?

Kini, anda tidak perlu risau lagi. Dengan mengamalkan minuman tenaga ESP setiap pagi membantu melancarkan pekerjaan dan aktiviti anda seharian, seterusnya mengelakkan perut anda diserang gastrik dan masuk angin.

Best sangat ESP ni sebab ia bantu kenyang lebih lama dan membantu memberikan kulit yang sihat dan cantik.

Nak tahu apa fungsi ESP shaklee?

FUNGSI & MANFAAT ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)

✔️ ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ ESP menghilangkan parut jerawat degil, parut jenis berlubang serta Jeragat
✔️ ESP menjadikan kulit yang kusam tak bermaya kepada kulit yang lebih sihat serta GLOWING
✔️ ESP membantu mengecilkan pori muka dan mengurangkan masalah blackheads / whiteheads
✔️ ESP menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebuu serta awet muda
✔️ ESP membantu mengawal selera makan bagi mereka yang nak kurus
✔️ ESP membantu mencantikkan bentuk badan bagi mereka yang terlampau kurus
✔️ ESP memberikan rasa lebih bertenaga bagi mereka yang sering letih dan mudah mengantuk
✔️ ESP membantu menguatkan otot rahim bagi mereka yang sedang ikhtiar hamil
✔️ ESP membantu wanita hamil untuk kurang rasa letih, sakit-sakit badan, mengatasi masalah kencing manis serta dalam masa yang sama mencantikkan kulit terutama bagi mereka yang ada masalah kulit semasa hamil disebabkan hormon tidak stabil
✔️ Baby dalam perut juga mendapat khasiat bila si ibu consume ESP, inshaaAllah baby lahir kulit bersih putih cerah gebuuu
✔️ ESP bertindak sebagai milk booster bagi ibu-ibu yang menyusukan baby, inshaaAllah susu lebih banyak dan pekat.


Nak Cuba ESP shaklee? Boleh hubungi kak wawa seperti tertera dibawah.

atau

BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.


Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia

5 comments:

Cik Ash said...

lama tak makan ESP

Wawa Zubir said...

Cik Ash, jom minum esp balik.. hehe

Rabiahtul Adawiyah said...

kak nak buat mcm mana nk suruh customer beli ni

Wani Sukarno said...

banyak sungguh kebaikan minum esp ni wawa.. :)

Siti Yang Menaip said...

Kak Wawa.. maaf tapi CT dah nak post hadiah2 pemenang. akak je tak kasi details lagi. drop alamat sini ya.. thank you =)

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/02/senarai-pemenang-giveaway-souvenirs.html