Assalamualaikum wbt,


Selepas Business Leader National Conference 2018 tempoh hari, Malaysia seakan-akan dilanda tsunami Skincare Terbaik dari shaklee iaitu Youth Skincare Shaklee.


Testimoni Youth Skincare Shaklee dari Malaysia, Testimoni Youth Skincare Shaklee dari orang malaysia,


Youth skincare ini telah dijalankan ujikaji selama 8 tahun sebelum di lancarkan di Eropah. Pada pelancaran yang pertama produk skincare ini telah kehabisan stok.


Penerimaan yang mengagumkan dan tsunami ini menular ke Malaysia, namun pada BLNC yang lalu hanya diberi kelebihan kepada leader sahaja untuk miliki Youth Skincare ini. Pelancaran perasmian untuk jualan kepada orang ramai bermula March 2018 nanti.


Adakah anda sedang menanti-nanti, macam mana testimoni dari Pengguna Malaysia. Betul bukan? Jangan risau, pada bulan November lepas shaklee telah menghadiahkan set Youth Skincare ini kepada beberapa orang yang berjaya menjual set Radiance paling tinggi pada October 2017.


Selepas penggunaan selama kurang daripada 30 hari, mereka ini telah berjaya mendapatkan hasil yang sangat menggembirakan.


Shaklee memilih 5 kategori untuk dijadikan testimoni pertama penggguna Youth Skincare  shaklee di Malaysia, dimana mereka terdiri daripada:
  1. Umur 20an, 30an, 40an, 50an,60an
  2. Mempunyai masalah kulit berjerawat
  3. Mempunyai masalah kulit berkedut
  4. Mempunyai masalah kulit menggerutu/ scars
  5. Mempunyai masalah kulit kusam
  6. Mempunyai masalah kulit gelap sejak azali
Jom kita lihat testimoni Youth Skincare Shaklee dari pengguna Malaysia.Testimoni Youth Skincare Shaklee dari Malaysia, Testimoni Youth Skincare Shaklee dari orang malaysia,

Master Norsyaheera, 20an ( ternyata youth mampu mengembalikan keremajaan kulit master syaheera. Lihat perbezaan)


Testimoni Youth Skincare Shaklee dari Malaysia, Testimoni Youth Skincare Shaklee dari orang malaysia,
Master Nor Adilah, 30an (Mengalami masalah jerawat, kulit kusam dan tona kulit yang tidak sekata, kini berubah menjadi lebih muda dengan youth)Testimoni Youth Skincare Shaklee dari Malaysia, Testimoni Youth Skincare Shaklee dari orang malaysia,


Master Naquib, 40an (Mengalami masalah kulit bekas jerawat sejak 20 tahun yang lalu, kini hilang selepas 20 hari menggunakan Youth)Testimoni Youth Skincare Shaklee dari Malaysia, Testimoni Youth Skincare Shaklee dari orang malaysia,
Zoom in bahagian pipi yang berubah paling ketara


Testimoni Youth Skincare Shaklee dari Malaysia, Testimoni Youth Skincare Shaklee dari orang malaysia,


Master Rozyta, 50an (garis-garis kedut dibawah mata)


Testimoni Youth Skincare Shaklee dari Malaysia, Testimoni Youth Skincare Shaklee dari orang malaysia,


Master Ng Hooi Hooi, 50an (mengalami masalah lingkaran bawah mata, hilang selepas 30 hari menggunakan Youth)Testimoni Youth Skincare Shaklee dari Malaysia, Testimoni Youth Skincare Shaklee dari orang malaysia,
Master Viji, 50an (mengalami kulit gelap sejak azali, namun selepas menggunakan Youth ternyata kulit Master Viji berubah cerah)


Youth skincare shaklee bukan hanya untuk wanita, malah lelaki juga bisa mendapat kecantikan dan kesihatan kulit yang lebih baik. Dengan Youth skincare shaklee, yakinlah kulit anda pasti 10 tahun lebih muda.")


Teruja dengan barisan testimoni pengguna Youth skincare shaklee dari Malaysia? Nantikan kemunculan Youth March ini.


Set Penjagaan Kulit Youth ini akan dilancarkan pada bulan March 2018, bagi yang berminat boleh mula kumpul duit dari sekarang.Hubungi kami untuk info/order:
Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia