Testimoni : Vivix Dan Awet Muda

Assalamualaikum wbt,
 
Masih berkisar tentang sel badan, namun kali ini wawa nak kongsikan sel badan yang sihat.
Alhandulillah, kak Fazilah sudah 4 tahun setia minum vivix shaklee. Ini bermakna sudah lebih 10 botol kak Fazilah minum vivix kan.
 
Nak tengok tak hasilnya? Cuba teka berapakah usia sebenar kak Fazilah? Klunya tahun ini  umurnya sudah hampir ke angka pencen.
 
5 Tanda-tanda Utama Sel Badan Tidak Sihat,
 
Nampak muda kan? Kalau ikut umur nak pencen, lebih 50 tahun dah ni. Hehe

Ini pula screen short Kak Fazillah comment di facebook kak wani, katanya beliau langsung tak ada uban. Kawan-kawan seangkatannya, rambut dah beratur warna putih. Hehe
 
5 Tanda-tanda Utama Sel Badan Tidak Sihat,
 
Alhamdulillah alladzi bi ni’matihi tatimmus shalihat.
(Segala puji bagi Allah yang dengan kenikmatan-Nya menjadi sempurna segala amal soleh)

SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...