Saya Team Blogger Pantai Timur (BPT)

Assalamualaikum wbt,

Pernah tak tengok logo BPT kat bahagian bawah sekali blog wawa ni? Haa, kalau uols nak tahu, wawa merupakan salah seorang team Blogger Pantai Timur. Specialnya team kami, hanya orang yang  ada kaitan dengan pantai timur sahaja. Syarat nak masuk group BPT ni mudah saja,

1. Mesti warga pantai timur
2. Menetap di pantai timur
3. Suami/ isteri orang pantai timur

Yang penting semua berkaitan pantai timur laa. Nak join boleh hubungi sis gee dan sis hawa. Nak whatsapp wawa pun boleh, nanti wawa bagi phone no dieorang.


1 comment:

sis gee said...

hi geng pantai timur!!!hehe