Merasai Sendiri Kesan Pakai Radiant Vita C dan E Youth Skincare

Assalamualaikum wbt,
 
Itulah pengalaman berharga yang dilalui oleh SID sideline wawa iaitu Fizah yang join roadshow wellness talk tentang Youth Skincare shaklee.
 
Pengalaman istimewa ini memang sentiasa shaklee anjurkan kepada semua sid seluruh Malaysia untuk mendapat ilmu dan pengetahuan tentang sesuatu produk. Kekangan masa yang wawa lalui agak emnyukarkan wawa untuk menyertai roadshow wellness talk ini. Walau apapun, it's ok sebab wawa boleh dapatkan ilmu ini secara online yang dibuat oleh upline-upline kiteorang.
 
youth skincare shaklee, youth skincare, Set Penjagaan Wajah Awet Muda Shaklee, Set Penjagaan Wajah Shaklee, Youth Look Younger Longer, Youth Skincare Shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, Bulan March Skin Care Terbaru Di Lancarkan, Pengedar Shaklee pengerang, pengedar shaklee set skin care shaklee, Set Skincare terbaik, skin care semulajadi,
 
 
Ok, bukan nak cerita pasal tu, sebenarnya wawa nak share pengalaman Fizah yang diberi 1 biji Radiance vitamin c dan vitamin e Youth skincare ini. Biasanya kita dengar vitamin c dan vitamin e dimakan untuk dapatkan benefit dari vitamin tersebut, namun dengan produk youth skincare ini kita boleh apply diwajah secara terus. Bayangkan, kulit kita di sapu dengan vitamin khas untuk kulit secara terus. Best kan!
 
Apa kata Fizah setelah sapu Radiance Vitamin C dan E ini?
 
 
"Baru guna sekali kat muka, Radiance Vitamin C +E

Best sangat. Licin je rasa kulit. Tak tau nak cakap camne best. Lagi best dari NW. - Fizah"
 

Ya Allah, terujanya kak wawa menuggu Youth skincare. Memang betul2 istimewa.

youth skincare shaklee, youth skincare, Set Penjagaan Wajah Awet Muda Shaklee, Set Penjagaan Wajah Shaklee, Youth Look Younger Longer, Youth Skincare Shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, Bulan March Skin Care Terbaru Di Lancarkan, Pengedar Shaklee pengerang, pengedar shaklee set skin care shaklee, Set Skincare terbaik, skin care semulajadi,
 
 
 
youth skincare shaklee, youth skincare, Set Penjagaan Wajah Awet Muda Shaklee, Set Penjagaan Wajah Shaklee, Youth Look Younger Longer, Youth Skincare Shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, Bulan March Skin Care Terbaru Di Lancarkan, Pengedar Shaklee pengerang, pengedar shaklee set skin care shaklee, Set Skincare terbaik, skin care semulajadi,

No comments: