Mak Dan Ayah Yang Always Awet Muda

Assalamualaikum wbt,
 
Alhamdulillah, syukur Allah masih beri kesihatan yang baik buat kedua ibu ayah ku. 
Ingat nak buat project unbox shaklee. Tapi tergendala kejap bila dapat wasap dari mak kita.😄

Mak kata hari tu pergi Nilai, singgah kedai tengok2 karpet. Ada orang Pakistan ni tanya umur.

Mak jawab laa, makcik dah tua. Umur 60 tahun dahh.

Jawab orang Pakistan tu, muda laa makcik. Macam umur 40 tahun.
 
5 Tanda-tanda Utama Sel Badan Tidak Sihat,
.
Petang tadi pergi rumah jiran. Ohhhh, pakat duk kata mak muda hooo.😄😄

Translate dari wasap mak.😄😄

.

Terus kak wawa video call, nak tengok ehh mak kita muda. Lepas tu cakap dengan ayoh pulok. Hoooo, comey lotey mak ayoh kite hooo. Makin tegang je kulit.
 
5 Tanda-tanda Utama Sel Badan Tidak Sihat,
 
Umur ayah kita dah 74 tahun dahh. Semoga mak ngan we makin sihat. Amin

Mak pun jawab, sebab vivit laa niiii.

Vivit pun vivit laa mok. Asal rajin minum, jangan buang sudah.😄😄

Luv dari anakmu.😍
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...