Coklat Hilangkan Mulut Berbau

Assalamualaikum wbt,

Selamat pagi sahabat sekalian..")

Coklat hilangkan mulut berbau? Betul ke? hahaha. Tapikan, boleh jadi juga sebenarnya sebab rasa dia yang mint tu. Setiap kali gigitan kita dapat rasakan suasana segar dalam mulut.

Kak wawa sebenarnya suka dengan brand beryls ni, cuma perisa mint ini merupakan first time kak wawa makan coklat perisa mint. Not bad laa, cuma rasa dia macam kita makan ubat gigi. hihi

Harga kak wawa tak sure sebab ofismate yang bagi.

Bentuk dia sangat comel dan cute.")


Share:

1 comment:

  1. CR pun suka coklat dari brand Beryls ni, semua sedap2 kan,
    tp yg ni mmg tak pernah rasa lgi

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne