Showing posts from 2018Show All
Yeay, Baby Dan Mommy Dapat Makan Kek Coklat Moist Free!

Yeay, Baby Dan Mommy Dapat Makan Kek Coklat Moist Free! Assalamualaikum wbt, Sudah hampir seminggu mommy balik kampung, seronok benar sebab ada daddy yang layan mommy macam puteri raja. Cakap je nak makan apa, semua dapa…

Mengidam Nak Makan Nasi Dagang Atas Tol

Mengidam Nak Makan Nasi Dagang Atas Tol. Assalamualaikum wbt, Dulu, kak wawa tak tahu apa itu mengidam. Sejak awal hamil, belum pernah kak wawa minta nak makan pelik-pelik dan bersungguh-sungguh. Sekadar nak makan untuk …

Nasi Dagang Atas Tol Kuala Terengganu

Assalamualaikum wbt, Dop sabar nak balik gi makan sini.. hehe

Amalan Ayat Al-Quran Untuk Perbanyakkan Susu

Amalan Ayat Al-Quran Untuk Perbanyakkan Susu. Assalamualaikum wbt, Tahukah anda, susu ibu merupakan susu yang penuh dengan khasiat untuk si manja. Ibu digalakkan memberi susu ibu seawal usia selepas dilahirkan. Namun, se…

Tips Memudahkan Susu Ibu Keluar Dengan Meriah Selepas Bersalin

Tips memudahkan susu ibu keluar dengan meriah. Assalamualaikum wbt, Add caption Pernahkah anda dengar, disaat ibu baru melahirkan anak susu ibu susah untuk keluar? Ini kerana, ibu ketika hamil kurang mendapat pende…

Doa Nabi Yunus A.S Selusuh Ibu Bersalin

Doa Nabi Yunus A.S Selusuh Ibu Bersalin. Assalamualaikum wbt, Sudah menjadi kebiasaan bagi orang melayu kita untuk mendapatkan minyak selusuh, air selusuh untuk memudahkan ibu bersalin. Kak wawa tak tahu sejauh mana kebe…

Perbezaan Night Cream Light Dan Rich Youth Skincare Shaklee

Perbezaan Night Cream Light Dan Rich Youth Skincare Shaklee. Assalamualaikum wbt, Mungkin ramai yang tertanya-tanya, apa perbezaan dua night cream yang terdapat dalam Youth skincare shaklee ni. Kalau saya nak pakai, ma…

Harga Setiap Set Youth Skincare Shaklee

Harga Setiap Set Youth Skincare Shaklee. Assalamualaikum wbt, Tahukah anda, bahawa terdapat beberapa Youth skincare set shaklee yang telah dikeluarkan oleh shaklee mengikut bajet dan kesesuaian. Sebenarnya, set youth ski…

Produk Baru Shaklee Youth Restoring Eye Treatment Di Jual 1 October 2018

Produk Baru Shaklee Youth Restoring Eye Treatment Di Jual 1 October 2018 Assalamualaikum wbt, Apa itu Youth Restoring Eye Treatment? Sebelum kak wawa bercerita lebih detail tentang Youth Restoring Eye Treatment, ini adal…

Memahami Kajian Landmark Study Shaklee

Assalamualaikum wbt, Apa itu Landmar study? Anda boleh baca di sini. Klik link yang kak wawa sediakan dibawah, supaya anda lebih memahami apa itu landmark study dalam shaklee. Baca di sini : APA ITU LANDMARK STUDY ? …

Promosi Shaklee Bulan October 2018

Promosi Shaklee Bulan October 2018. Assalamualaikum wbt, Lagi 2 hari bulan September 2018 nak melabuhkan tirai. Jadi, kak wawa nak kongsikan dulu promosi  shaklee bulan Oktober 2018. Yang pasti, semuanya membuatkan mata …

Istighfar Penghapus Dosa

Istighfar Penghapus Dosa. Assalamualaikum wbt, Selamat pagi sahabat, Ya Allah, jadikan hari ini penuh keberkatan dalam hidup kami. Jom kita dengar kuliah dari Ustaz Ahmad Dusuki. Zikir ini apa? Zikir berasal dari per…

6 Cabaran Ketika Hamil

6 Cabaran Ketika Hamil. Assalamualaikum wbt, Setiap wanita yang diberi kesempatan untuk hamil pasti merasai cabaran-cabaran yang mungkin tidak pernah dilalui sebelum hamil. Kak wawa nak kongsikan 7 cabaran ketika hamil, …

Anta Pernama Siti Nurhaliza

Lagu Anta Pernama Siti Nurhaliza jadi carian di youtube. Suara tok ti ni memang sedap laa. Lunak semacam.. Kan?

Youth Skincare Masuk Majalah Hijabista Edisi Oct-Nov 2018

Assalamualaikum wbt, Woww, terkejut kak wawa bila team kami update di wassap group. Macam tak percaya, influencer pun pakai Youth dan dalam masa yang sama, dorang pun share pengalaman masing-masing selepas menggunakan Youth …

Keunikan Lahir Bulan Mei

Keunikan Lahir Bulan Mei. Assalamualaikum wbt, Kenapa tiba-tiba up entry keunikan lahir bulan Mei? Pasti ramai yang tertanya-tanya kan. Sebenarnya kak wawa duk menghitung hari menunggu masa kelahiran pertama. Dalam tak l…