Sepetang Di JPO, Johor Premium Outlets

Assalamualaikum wbt,

johor premium outlet adidas jpo johor sale 2017 johor premium outlet sale johor premium outlet nike johor premium outlet sales 2017 johor premium outlet singapore johor premium outlet coach sale johor premium outlet sale 2017 Images for johor premium outlets

Setelah setahun menetap di Johor, hari ini pertama kali dapat jejak ke JPO yang terletak di Bandar Kulai.
johor premium outlet adidas jpo johor sale 2017 johor premium outlet sale johor premium outlet nike johor premium outlet sales 2017 johor premium outlet singapore johor premium outlet coach sale johor premium outlet sale 2017 Images for johor premium outlets


Serius lawa landskap yang ada disekeliling JPO ni, dari bawah sampai level atas siap ada playground yang cantik. Yang plan nak bawak anak tu, boleh snagat datang cuma kena stamina kuat sebab nak masuk ke semua outlets kan, tak beli pun takpe, janji masuk tengok. hehe

johor premium outlet adidas jpo johor sale 2017 johor premium outlet sale johor premium outlet nike johor premium outlet sales 2017 johor premium outlet singapore johor premium outlet coach sale johor premium outlet sale 2017 Images for johor premium outlets

Dah lama wawa ajak suami jalan-jalan di JPO. Ramai yang bagitau banyak branded barang ada dijual di sini. Pada awalnya ingat nak ke JB, kawasan sekitar zoo JB. Namun, disebabkan sedikit kesesakan kami patah balik dan putuskan untuk ke JPO.

Wawa dan suami baru first time nak pergi, jadi kami just guna google map. Wawa lebih prefer app google map sebab mudah. Tengok waktu jarak dari tempat kami duduk dengan JPO tak jauh pun, cuma ambil masa 29 minit.

So, kami pun pergi. Mudah sangat jalannya, kami keluar susur kiri 523 Senai Airport, just straight , kiri, kiri dan kiri terus sampai. Sempat juga laa jumpa 3 buah tol. Hehe

Sampai sana, Ya Allah boleh tahan juga jakun wawa ni. Pergi tengok peta outlet yang ada, tengok no outlet yang kami nak tengok. Just 3 je, Coach, Bonia dan Levi’s. Banyak sebenarnya outlet yang ada antaranya Hugo Boss, Nike, Puma, Pandini, Sembonia, hush Puppies, vincci. Ehh, banyak laa lupa plak wawa. Hehe

johor premium outlet adidas jpo johor sale 2017 johor premium outlet sale johor premium outlet nike johor premium outlet sales 2017 johor premium outlet singapore johor premium outlet coach sale johor premium outlet sale 2017 Images for johor premium outlets
Macam ni pun dah hampir 1k. 

First outlet yang wawa masuk adalah Coach, mak aihhh. Barang semua harga rm800 ke atas kecuali lanyard untuk id card rm375.

Bestnya dekat JPO semua barang branded ada, nak beli kasut, handbag, baju semua ada. Kami beli apa? Tengok sahaja. Haha

Suami tanya, nak ke? Kita jawab nak belanja ke? Nanti ye kita datang balik. Kita terus jawab aummm. Haha
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...