Youth Skin Care Shaklee - Skin care Awet Muda

Assalamualaikum wbt,

Malam tadi ada sharing dari group kami, master yang berpeluang mencuba skincare baru dari shaklee iaitu Youth Skincare Shaklee. Produk skin care terbaru shaklee ini dijangka masuk ke Malaysia pada March 2018. Ready ye kawan-kawan.

Info youth skincare shaklee, youth skincare shaklee, set penjagaan, wajah paling selamat,  skin care products, skincare selamat

Teruja wawa bila dengar geng-geng master dah mencuba. Ya Allah, dah lama wawa tunggu tau. Shaklee masih belum announce lagi bila akan di launch di Malaysia.

Nak tengok tak skincare paling cool dan tested serta skincare paling pantas memberi kesan. Dalam masa sebulan dah berkesan.

Youth skincare shaklee kali ini didatangkan juga bersama dengan baby cream, skincare yang memang dah lama wawa nantikan. Seronok juga kalau ada lipstic shaklee, for sure wawa memang tak pakai yang lain dah. hihi

Info youth skincare shaklee, youth skincare shaklee, set penjagaan, wajah paling selamat,  skin care products, skincare selamat

Youth skin care shaklee menggunakan bahan-bahan yang semulajadi iaitu anggur muscadine,dimana sebiji anggur muscadine berharga RM100, dekat KLCC pun ada jual uols. Produk skin care YOUTH ini dijamin 100% SEMULAJADI (natural base), BEBAS PARABEN, BEBAS MERCURY, BEBAS PHTALATES dan BEBAS dari HYDROQUINON.

Info youth skincare shaklee, youth skincare shaklee, set penjagaan, wajah paling selamat,  skin care products, skincare selamat
Nampak tak yang dalam botol bulat color gold tu? haa, itulah serum gabungan vitamin C dan E, cara gunanya sangat mudah. Potong di hujung dan picitkan di tapak tangan, then sapu ke seluruhan wajah.

Info youth skincare shaklee, youth skincare shaklee, set penjagaan, wajah paling selamat,  skin care products, skincare selamat

Info youth skincare shaklee, youth skincare shaklee, set penjagaan, wajah paling selamat,  skin care products, skincare selamat

Set Lengkap Youth Skin Care Shaklee ini mengandungi :

1. Luminous Gel Oil Cleanser - polish, purify, prepare.

2. Perfecting Skin Toner - exfoliate, hydrate, nourish.

3. Youth Activating Serum - renew at the cellular level.

4. Age Defense Mineral Moisturizer - hydrate & protect.

5. Advanced Renewal Night Cream - deeply hydrate while you sleep.

6. Radiance C + E - plump & brighten

Info youth skincare shaklee, youth skincare shaklee, set penjagaan, wajah paling selamat,  skin care products, skincare selamat

Testimoni selepas sebulan menggunakan Youth skincare shaklee
Nantikan tau, tak sabar wawa nak cuba.
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

1 comments:

I am LZ said...

Assalamualaikum Wawa,

Set ini bagus juga untuk remaja dan kepada mereka yang mempunyai masalah kulit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...