Testimoni Vivix - Boleh Bersila Selepas 4 Hari Bersalin

Assalamualaikum wbt,

Pernah tak terfikir, lepas bersalin 4 hari nak duduk bersila? Tak terbayang kan? Nak berjalan pun perlahan-lahan je, inikan pula nak duduk bersila. Tak ke terbuka tempat jahitan tu?

Namun, lain pula kisah si ibu yang berpantang dengan Vivix shaklee. Hanya selepas 4 hari bersalin, beliau berani untuk duduk bersila kerana yakin kesan jahit sudah pun sembuh. Alhamdulillah, dengan izin Allah swt.

Berbeza dengan anak yang pertama dahilu, sebulan selepas melahirkan pun masih takut untuk bersila.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Bukan hanya luka cepat sembuh, malah selepas 24 jam bersalin mj masih fresh. Ramai yang tegur tak macam baru lepas berjuang nak lahirkan baby pun. Boleh bayangkan macam mana ibu-ibu lepas bersalin, mesti kurang bermaya kerana habis tenaga meneran baby keluar.
- Puan Diyana

Bagaimana Vivix membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka?

1. Vivix adalah sumber anti-oksidan dan mempunyai kandungan resveratrol yang tinggi membantu dalam penyembuhan luka inu-ibu yang bbersalin normal mahupun secara pembedahan.

2. Vivix juga membantu dalam membaiki sel-sel hingga ke peringkat DNA lagi. Ia akan menghasilkan sel-sel baru yang lebih sihat dan panjang jangka hayatnya. Jadi, luka kita yang kita tak nampak tu akan cepat sembuh dengan Vivix (dengan izin Allah jua).

3. Dalam kandungan Vivix juga, terdapat penjana tenaga yang dipanggil Mitochondria. Mitochondria membantu memberi tenaga yang ibu-ibu perlukan semasa berpantang. Sebab itulah ibu yang ambil Vivix semasa berpantang nie cepat sihat dan bertenaga!

4. Disebabkan Vivix nie membantu dalam melambatkan proses penuaan dalam badan kita, ibu berpantang yang mempunyai kulit kusam dan tak bermaya, menjadi bertambah cantik berseri. Orang yang tengok pun tak percaya yang ibu baru lepas bersalin dan masih lagi berpantang. Best ke best?

Ibu-ibu yang sedang berpantang dan bakal melahirkan anak, apa lagi? Cubalah untuk kesihatan anda juga. Hubungi wawa jika berminat untuk order ye, 019-9966576

Untuk dapatkan penjimatan yang sangat banyak, uols boleh grab 2 botol. Automatik anda dapat diskaun 20% sebagai ahli shaklee.

BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai


Pengeposan ke seluruh Malaysia
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...