Testimoni - Kesan Ostematrix Pada Master Nadiah

Assalamualaikum wbt,

Ramai sudah yang merasai kesan pengambilan ostematrix pada diri mereka. Begitu juga dengan wawa, dah banyak hari ostematrix terputus bekalan. Hari ni dah borong siap-siap, untuk diri sendiri 3 botol. Hehe

Wawa cuma nak share pengalaman dan kesan yang Master Nadiah lalui bersama dengan Ostematrix. Jomm layannn.😄



Nad and family memang sangat sukakan Oste ni.

For me, Oste bantu Nad 
-maintain susu badan
-sakit pinggang sejak remaja dah hilang!
-senang segar bila bangun pagi walaupun tak cukup tidur
-tak cramp masa pregnantkan Ziyad
-lawas
-tidur nyenyak
-sakit gigi/gusi cepat baik
-tak mudah penat walaupun tak rehat siang
-no more period pain :)

For husband,
-tak mudah penat
-senang bangun pagi
-tidur nyenyak
-lawas

Ummi Nad di kampung pun konsisten dengan Ostematrix
-tak mudah sakit badan
-mudah bangun pagi

Adik-adik Nad yang remaja dua orang pun konsisten jugak
-diorang nak tinggi lagi! Sebab masa remaja ni lah pengambilan kalsium sgt penting. Lepasni xleh meninggi dah.

So how about you? Jom share pengalaman anda bersama Ostematrix!

-MNS-



BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia


SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...