Jari Sensitif Hilang Dengan ESP

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, selamat bercuti di hari minggu. Ramai yang dah kenal dengan ESP shaklee kan. Protein yang berasaskan soya non-gmo dimana bagus untuk kesihatan kulit, tenaga, gastrik, prostat, kencing manis dan banyak lagi.

Kali ni wawa nak share testimoni lain dari yang lain. Siapa sini yang punya masalah kulit sensitif? Tak boleh kena bahan kimia terutamanya sabun / pencuci pakaian, pinggan mangkuk?


Macam mana nak tahu kulit sensitif? Bila kena, area sensitif tu rasa pedih, gatal dan kemerahan. Ada tak? Ramai kan yang alami masalah macam ni? Wawa pun antaranya lah, cuma tak kritikal sekadar kulit jadi menggelupas bila guna pencuci yang berkimia.

Ok, wawa nak share pengalaman sideline wawa sendiri iaitu Puan Baizura.

"Jari jemari saya sangat sensitif dulu.
Tak le kene sabun.
Tak le kene seafood.
Pijarrr n panas..
Sampaikan tak de cop jari dah..
Makan pakai sudu.
Even makan kari pun tangan dah pijarr kalau makan pakai tangan..

Tapi lepas konsisten amalkan esp, amazing....kulit pulih sepenuhnya...syukur sangat2..

Sekarang dapat nikmati makanan pakai tangan.
Slumber makan sambal belacan n kerang..
Alhamdulillah...syukur sangat..
Dulu rasa macam tak de harapan je jari jemari ni...
Syukur bertemu dengan esp.. ☺️☺️"
- Puan Baizura

Alhamdulillah, asbab esp shaklee yang sangat bagus untuk kesihatan dalaman dan luaran Puan Baizura dah happy.

Nak tahu info lanjut tentang ESP? Boleh klik SINI naa.

Nak order pun boleh, whatsapp je wawa di 019-996 6576

SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...