Testimoni ESP Shaklee - Alergik Hilang 

Assalamualaikum wbt,

Ramai dah yang sharing asbab apa shaklee dah beri pada saya dengan izin Allah swt. Kita kena percaya bahawa segala apa yang terjadi pada diri kita adalah ketentuan Allah swt
.
Tiada yang Allah plan untuk sia-sia, semuanya berhikmah. Menarik untuk wawa kongsikan adalah pengalaman Kak Bee mengenai alergik yang dialaminya sepanjang hidup. Allah tarik satu nikmat untuk jadikan Kak Bee seorang yang lebih menghargai pemberian Allah sesudah diuji dengan alergik terlampau di jari.

Jom kita baca kisah kak bee naa.

APA SHAKLEE DAH BERI PADA SAYA?
.
Kakbee ada 1 problem yang sangat2 menggangu kehidupan kakbee.


Nak tahu apa?

Kakbee tak dapat menikmati makanan dengan jari jemari kakbee yang runcing ini.

Jari jemari kakbee sangat sensitif especially pada sabun basuh n seafood.

Sampai hilang cap jari kakbee. 😔
Bila makan pakai tangan, walaupun makanan tu tak pedas, ya Allah pijarrr tangan.
Lepas makan mesti kakbee tiup2 jari kakbee.
Konon2 boleh hilangkan pijarr tu..

Kalau makan yang pedas2 atau seafood macam kerang n udang, lagi la mashaAllah...nak nangesss.. Pedih.. Terbakar.. Pijarr.. 😭😭

Kakbee rasa dah tak de harapan dah nak baik sepenuhnya.

Kakbee cuma boleh control penggunaan jari jemari ni dengan makan pakai sudu n basuh baju atau pinggan mangkuk pakai glove.

Sampai lah satu hari, kakbee cuba produk shaklee untuk kurus n menyusu.
Salah satu produk dalam kedua-dua set ni adalah ESP.

Kakbee tak sedar bila Allah beri semula nikmat makan dengan jari jemari kakbee yang runcing ini.

Tiba2 je kakbee dah boleh makan pakai tangan.
😱😱.
Sambal belacan yang dah lama kakbee tinggal, kakbee dapat nikmati semula dengan makan pakai jari.

Kalau siram air kerang kat jari pun dah tak rasa apa2 dah.
Tak pedih.
tak pijar.
Tak nanges.

Ya Allah..nikmatnya rasa..

Terima kasih Allah berikan semula jari jemari yang sihat pada kakbee

Nikmat rasa bila kakbee dah bebas pegang apapun sabun basuh.
Tak perlu ber glove lagi.

Ya Allah..syukur sangat2.. Asbab ESP, kulit kakbee dah pulih semula.
Pulih sepenuhnya.
Cap jari pun dah ada semula. 😊

Sebab tu kakbee sayang sangat dengan shaklee ni.
Setiap hari mesti nak makan.
Sebab SHAKLEE DAH BERI NIKMAT SIHAT PADA KAKBEE. ATAS IZIN ALLAH JUA.

Images for ESP SHAKLEE, CARA NAK BELI ESP, KEBAIKAN DAN KEBURUKAN ESP SHAKLEE, 10 SOALAN POPULAR MENGENAI ESP SHAKLEE, ESP - Soy Protein Isolate Powder | Energy | Shaklee Malaysia, 32 KELEBIHAN DAN KHASIAT ESP SHAKLEE UNTUK SEMUA, Persoalan Tentang ESP Shaklee, ESP Shaklee, Fungsi ESP shaklee, Cara Minum ESP Shaklee dengan Betul dan Berkesan, ESP Shaklee - Shaklee Soy Isolate Protein Powder, esp shaklee testimoni esp shaklee untuk kulit esp shaklee untuk kurus esp shaklee untuk ibu mengandung esp shaklee berapa gram cara minum esp shaklee keburukan esp shaklee esp shaklee harga pengedar shaklee johor, pengedar shaklee pengerang, pengedar shaklee malaysia, pengedar vivix shaklee, pengedar vivix johor, set kesihatan harian shaklee, set tenaga shaklee, vivix shaklee, esp shaklee,esp shaklee testimoni esp shaklee untuk kurus esp shaklee untuk kulit esp shaklee untuk ibu mengandung esp shaklee berapa gram keburukan esp shaklee cara minum esp shaklee esp shaklee harga, KEBAIKAN DAN KEBURUKAN ESP SHAKLEE

Kredit : FB Baizura Bahar

Adakah anda juga mengalami alergik yang sama? Alah pada sabun, seafoos atau bahan2 yang mempunyai bahan kimia. Jika ya, adalah wajar untuk anda atasi dengan ESP Shaklee.
Kembalikan kesihatan, keceriaan dan senyuman di wajah anda hari ini.



BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.




Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai

Pengeposan ke seluruh Malaysia
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...