Testimoni Kanser Payudara dengan Vivix

Assalamualaikum wbt,

Bagaimana untuk hadapi bila disahkan mengidap kanser payudara? Sudah pasti perasaan  bercampur baur kan. Redhalah dengan ujian yang Allah hantarkan ini dan cuba mencari solusi terbaik untuk atasi penyakit ini.

Dibawah ini wawa nak share testimoni pengidap kanser tahap 2 dan ada yang dah dibuang pun payudara. Namun, jika tidak dirawat, kanser boleh merebak dan membesar lagi.


"assalam maestros. nak share testimoni vivix & pesakit kanser payudara stage 2, buat chemo 1st cycle, lepas chemo muntah2 hari2 (chemo buat 13/9). start vivix 18/9. semalam 19/9, anak dia mesej ni." - Dr Ain



Justeru, mereka mengambil vivix sebagai ikhtiar untuk bebas dari kanser ini. Alhamdulillah, sekarang sudah bebas dan makin sihat dan muda.

Vivix satu-satunya produk yang membantu sehinggap tahap sellular.! Ia menembusi DNA kita untuk meningkatkan tahap kesihatan sel badan.

Baca info lanjut tentang vivix di sini ya.

❤️
Kak Wawa BYG

Untuk order, boleh hubungi wawa di 019-996 6576
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

1 comments:

Nadiah Suhaidi said...

Alhamdulillah..Syukur bila dapat testimoni macam ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...