Set Kecantikan Shaklee Basic

Assalamualaikum wbt,

pinjam gambar cantik kat pakcik google..")


KHASIAT ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)

==== 

✔️ ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ ESP menghilangkan parut jerawat degil, parut jenis berlubang serta Jeragat
✔️ ESP menjadikan kulit yang kusam tak bermaya kepada kulit yang lebih sihat serta GLOWING
✔️ ESP membantu mengecilkan pori muka dan mengurangkan masalah blackheads / whiteheads
✔️ ESP menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebuu serta awet muda



KHASIAT SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS

=====

­čŹŐMerangsang pembentukan kolagen
­čŹŐMembantu mengekalkan kulit yang awet muda
­čŹŐMencerahkan kulit secara semula jadi
­čŹŐMengawal masalah kulit berminyak
­čŹŐMengecilkan pori muka
­čŹŐMembantu melindungi kulit dari radikal bebas



KHASIAT VITAMIN E

======
  • Membantu mengekalkan kelembapan kulit
  • Anti-penuaan, awet muda. 
  • Merawat parut, bekas jerawat dan kedutan
  • Menghalang kulit berminyak
  • Mengurangkan kedutan, pembentukan garis2 halus dan menjadikan kulit lebih kenyal.

Bagi anda yang mencari set vitamin untuk kesihatan kulit, wawa sangat-sangat rekomenkan ketiga-tiga vitamin ini supaya dapat hasil yang lebih baik, kulit yang lebih sihat dan cantik. Cantik maksudnya bukan jadi macam Dato CT, Erra Fazira mahupun Neolofa. Cantik maksud wawa adalah kulit kita lebih sihat dan cantik.

Bila kulit kita sihat, orang akan nampak wajah kita lebih cantik walaupun tanpa makeup. Kesihatan dan kecantikan semulajadi itu lebih mahal kan. ")

Siapa yang boleh makan set cantik shaklee ni? Hanya orang yang bermasalah kulit sahaja ke? No, bukan-bukan. Actually, vitamin ini adalah supplemen atau makanan tambahan yang semua orang patut ambil supplemen tau. Sebab supplemen ini kan bekalkan nutrisi pada kulit dan badan kita, yang mana sangat bagus dan mengikut sifir imunology, badan dan kulit yang cukup nutrisi lebih sihat berbanding orang yang tidak mengambil supplemen.

Ok, nak cuba makan set cantik ini? Boleh, roger wawa na 019 996 6576

atau uols boleh direct beli secara online di sini. Klik Esell ye


SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...