Tips Memilih Minyak Ikan Berkualiti

Assalamualaikum wbt,

Pernah dengar minyak ikan? Minyak ikan lebih dikenali sebagai Omega 3. Penting ke minyak ikan ni? 

Ye, sangat penting. Omega 3 sangat memberi manfaat kepada kesihatan kita. Kita perlu makan Omega 3 ini kerana ia tidak dihasilkan oleh tubuh kita sendiri. 
Oleh itu, kita perlu memenuhinya dari makanan yang kita makan.

Kita perlukan Omega 3 untuk pembentukan membran sel sihat, meliputi otak dan sel sistem saraf. 

Perasan tak iklan kat tv selalu sebut, bila epa & dha bergabung dapat hasilkan otak yang cerdas. Omega yang terbaik mengandungi EPA & DHA.

Ok, jom kita lihat bagaimana nak pilih Minyak Ikan Terbaik?



Pastikan :

✅ Syarikat yang berkualiti
✅ Ketulenan dan keselamatan
✅ Pemilihan Ikan yang digunakan samada kecil atau besar
✅ Syarikat yang bertanggungjawab
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

2 comments:

Qairina said...

masa prengnant anak first dulu mmg dari pregnant and pantang consume shaklee, omega ni rasanya mmg bagus dpt lihat ler perkembangan positif anak shaklee ni, bijak dia tu lain sket hehe

Puan Wawa said...

Alhamdulillah, terbaik laa Qairina..")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...