FTR Bukan Buku Biasa

Assalamualaikum wbt,

Pernah dengar FTR? Formula Tarik Rezeki, bukan buku ni menarik rezeki tapi ilmu dan beramal dengan ilmu yang diajar salam buku FTR membantu anda lebih mudah menerima rezeki.

Rezeki bukan hanya duit, malah kesihatan, masa lapang, masa untuk beribadah, kesenangan, kebahagiaan dan sebagainya.

Apa kata pembaca FTR? 👇🏻👇🏻


Kat mana nak dapatkan buku FTR ni? Boleh klik SINI naa.

Resepi Nasi Goreng Mudah

Assalamualaikum wbt,

Petang tadi wawa duk scroll je fesbuk, nampak laa nasi goreng cun melecun, sedap menggoda ni. Kredit kak sha, petang-petang makan nasi goreng sedap juga kan. 

Terus wawa minta resepi. Haa, mudah sangat boleh bawak bekal gi ofis ni. Hihi

Wawa parking sini, senang nak refer balik nanti. Almaklong lah, wawa kurang pandai memasak. 😋

Resepi dan cara membuat nasi goreng mudah, Nasi Goreng Ikan Bilis Yang Sedap, Inilah Cara Paling Senang Untuk Masak Nasi Goreng Kampung , 5 Resepi Nasi Goreng Sedap dan Pantas, resepi nasi goreng simple dan cepat resepi nasi goreng kampung special nasi goreng biasa kicap resepi nasi goreng telur resepi nasi goreng kicap resepi nasi goreng cili padi resepi nasi goreng ikan bilis resepi nasi goreng belacan

Cara Mudah Jadi Agen Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Cantik dak tumbler color orange campur purple ni? Sekali pandang terus jatuh hati. Tapiiiii, wawa tak layak dapatkan shaker ni tau. Shaker ni layak untuk orang baru yang belum jadi ahli lagi. 

Jadi ahli bersama belian sehingga 100uv dalam satu resit, korang boleh dapat shaker ni dengan harga cuma RM19.08 sahaja. Harga biasa RM33, mahal betui kan. 

Syarat untuk dapat shaker ni, kena daftar ahli baru naa. Kalau dah jadi ahli, boleh tanya adik beradik kot-kot depa nak jadi ahli, korang share laa sampai cukup 100uv lebih kurang harga RM367. 

Macam mana nak dapat 100uv ni? Haa, contoh korang beli Vivix dan register ahli automatik layak dapat shaker orange ni dengan harga RM19.08.

Contoh kalau nak beli ESP (37uv), kumpul 3 orang dapat dah dapat 111uv. Vitamin C (20uv), boleh kumpul 5 orang yang nak beli vitamin C.


Alhamdulillah, Ikhtiar Bebas Kanser Dengan Vivix Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Kanser! Hati mana yang tak gerun? Dengar perkataannya saja pun kita dah rasa takut, apatah lagi orang yang alami. 

Wahai pesakit kanser, jangan risau, jangan putus asa. Setiap penyakit pasti ada ubatnya, usahalah, berdoalah dan bertawakkalah kepada Allah semoga setiap ujian Allah dapat kita hadapi dengan tenang dan insyaAllah boleh sembuh.

Dibawah ini wawa kongsikan video Cancer Survivor bebas dari kanser beliau alami dengan izin Allah swt.


Para pengidap kanser, jangan putus asa. Ikhtiarlah dengan produk semulajadi.

Ada kenal siapa pengidap kanser? Boleh suggest hubungi wawa naa..")
019 996 6576

Selamat Pagi Beautiful

Assalamualaikum wbt,

Best tak dapat whatsapp macam ni dari suami? berbunga-bunga laa hati tu kan.

Walaupun ianya just simple word, tapi bila suami yang ucapkan pada kita mesti melayang-layang. Kan?

Jadi, para suami wawa ingatkan ucaplah kata-kata yang sedap didengar pada isteri setiap hari.

Bila mood isteri happy, pasti layanan isteri lagi tiptop untuk suami. Masak sedap-sedap, rumah kemas, baju berlipat cantik, anak-anak terurus, rumahtangga bahagia.


Perkataan yang baik mainkan peranan besar pada diri kita. Oleh itu, berkata-katalah hal yang baik-baik & positif sahaja naa pada orang sekeliling kita. Lebih-lebih lagi orang-orang tersayang. ")

AMALAN PEMAKANAN BAGI MENCERDIKKAN OTAK

AMALAN PEMAKANAN BAGI MENCERDIKKAN OTAK

     __☘🌼❤️🌼☘_____


Daripada Tuan Guru Dr Hj. Jahid B. Hj. Sidek Al-Khalidi, Pengasas Pusat Rawatan Islam MANARAH.

Kisah Doktor Mengandung bersama ESP

Kisah Doktor Mengandung bersama ESP
----

Seperti kebanyakan doktor, saya tak percaya pada supplements. Bukan sb APA, sb saya dah pernah cuba sejak zaman university tapi tak pernah berkesan.

Cara Tukar Transaction Limit Maybank2u

Assalamualaikum wbt,

Selamat pagi uols, siapa yang pernah buat transaction online tiba-tiba "UNSUCCESSFUL"? Buat banyak kali pun still sama je. Tak berjaya. Transaction bawah dari rm3k insyaAllah tak ada masalah, cuma benda ni akan berlaku bila transaction kita lebih rm5k ke atas. 

Actually kan, wawa dah pernah tukar untuk transaction maybank to maybank. Untuk non local maybank, wawa dah tak tahu nak tukar mana. So, godek punya godek rupanya mudah ya amat sangat. hihi

Jom kita tengok macam mana nak tukar. Lihat gambar yang wawa attach kat bawah ye. Kalau tak faham, boleh comment @ direct je whatsapp wawa 019-9966576 .")

Step #1 : Login maybank2u
Klik Accounts & Banking, then klik bahagian kiri TRANSFER (dalam petak)

Selamat Pagi Untie From Dhuha

Assalamualaikum wbt,




Hai untie semua, selamat pagi! ")

Cantik tak dhuha. Hehe.

Subhanallah, first time tengok si dhuha ni memang masyaAllah comelnyaaa la hai. Mata bulat comelll sangat. Semua pun pakat nak anak macam ni kan. 

Wawa doakan sahabat-sahabat yang masih menanti kehadiran cahaya mata dikurniakan cahaya mata comel lotey, cantik, berakhlak mulia, hafiz dan hafizah, soleh dan solehah juga. Amin

Senarai Blogger Amal Supplemen Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, syukur pada Allah swt. Semakin hari, semakin bertambah bilangan pengamal produk kesihatan ternama di Malaysia. Apa lagi kalau bukan vitamin shaklee. hehe

Jom kita lihat senarai dibawah. Actually ramai lagi yang ambil supplemen shaklee ni, cuma wawa lupa dah siapa. Setiap kali post pasal vitamin, ramai yang ngaku memang amal produk tersebut.

Ini antara yang wawa rajin ss photo dorang.hihi
Mesti ramai lagi kan, sila ngaku cecepat siapa yang makan supplemen shaklee. Supplemen yang paling wawa akui keberkesanan, kesemulajadi, keselamatan untuk pengguna. Ia sudah dibuktikan melalui LANDMARK  STUDY. Apa itu landmark study? Boleh baca SINI


APA ITU LANDMARK STUDY?

APA ITU LANDMARK STUDY?

#LandmarkStudy ialah kajian unggul yang mengkaji kesan jangka masa panjang pengambilan suplemen terhadap kesihatan ke atas manusia.


Kajian dibuat ke atas 3 KUMPULAN:

u  Tidak ambil suplemen langsung (No Vitamin)
u  Yang ambil multivitamin sahaja (Single Multivitamin)
u  Yang ambil beberapa jenis vitamin Shaklee (Multiple Vitamins)

Gambar Riang Ria Raya 2017

Assalamualaikum semua😊

Selamat hari raya maaf zahir batin. Minal aidil wal faizin buat sahabat yang sudi jengah ke blog wawa ni.

Baru nak up pasal raya kan. Tak pe, raya kan sebulan.😄

10 hari wawa ambil cuti bersama suami, alhamdulillah rasa sangat puas beraya tahun ni. Sakan betul wawa.

Apa hidangan dan kuih favourite korang time raya? 

Paling wawa suka nasi himpit kuah kacang, nasi minyak, satey, kuih dahlia, kuih sarang semut. Wawa makan ni je tak pe hari raya satu hari. Hehe

Ok, wawa bukan nak share gambar pasal hidangan ni tau. Nak share gambar raya wawa dengan family, kawan2 dan exboss  time keje di Paka dulu.

Minum Vivix Ajaib Cantikkan Wajah Sebelum Raya

Assalamualaikum wbt,

Hai uolls, selamat pagi. Apa khabar? Lama betul wawa tak bersiaran kan, almaklumlah perasan diri PM. Kesana ke mari busy mengalahkan Perdana Menteri.. hihi
Interprem gambar sendiri laaa sekali.👻 ofismate 2014~2016 

Yeay, Menang Hadiah GIveaway!

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, rezeki blogger wawa menang hadiah giveaway anjuran sahabt-sahabat yang baik hati. Maaflah noh, wawa baru update. Almaklumlah konon-konon busy mengalahkan PM Najib. hehe



InsyaAllah, panjang umur dan kerajinan menebal akan wawa join lagi..")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...