Bagaimana Vivix Membantu Penyakit Diabetes

Assalamualaikum wbt,

Ada tak dikalangan family kita yang ada penyakit kencing manis? Alhamdulillah, so far family wawa memang tak ada penyakit kencing manis. Tetapi ramaiiiii sangat orang-orang di sekeliling wawa iaitu jiran-jiran yang mengalami penyakit ini.

Jadi, kena laa cari solusi kan. hihi. Apa vitamin terbaik untuk masalah diabetes ini? Taraaaa, mestilah VIVIX..")

Bagaimana Vivix Membantu Penyakit Diabetes

Badan Ringan & Bertenaga Dengan Set Kurus Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Orang kata sihat itu mahal, tapi Mahal lagi sakit. Tak caya? Cuba sakit. hehe. Kak Tini customer kak wawa ambil set kurus untuk ikhtiar turunkan berat badan. Baru 2 3 hari makan, dah rasa kesan badan jadi ringan, tak mengantuk, senang bangun pagi, mudah bangun pagi. Tak ada dah liat-liat, malas nak pergi kerja. hihi

Boleh try set kurus atau set untuk kesihatan dalaman.

ESP - Sebagai sumber protein kuatkan otot2 badan serta tingkatkan dan bekalkan tenaga.

Alfalfa - Bertindak sebagai agen agen detoks, membantu sistem dalaman wanita dan menjadikan tubuh lebih ringan dan sihat.

Lecithin - Berfungsi sebagai pengemulsi lemak dan menguraikan lemak-lemak degil yang tidak diperlukan supaya mudah dikeluarkan.

MENDERITA KANSER PARU-PARU LEBIH 10 TAHUN

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Alhamdulillah, wawa doakan semua sahabat sihat-sihat hendaknya. Pagi ni terpanggil untuk sharing tentang bekas survivor kanser paru-paru lebih 10 tahun menderita. Bayangkan, menurut Lau Chu Hian bekas pengacar NTV7 ini, pengalaman bersama kimoterapi umpama neraka buatnya. Setiap apa yang masuk ke mulutnya, ia akan muntah. Kemuncak Lau bersama penyakit kanser dan kimo adalah Lau mengalami muntah darah. 



MENDERITA KANSER PARU-PARU LEBIH 10 TAHUN
------
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...