Kulit Lebih Cantik Semulajadi Dengan Set Cantik Shaklee

Assalamualaikum wbt,


Senyum dulu dengan senyum sekarang lebih kurang ja.
Awat senyum sekarang nampak lagi manis nohh? ðŸ˜„
Rahsia wajah cantik manis menawan, pastilah dengan set cantik shaklee. Semua orang dah tahu kan.
Cuma tunggu masa ja nak grab. Tinggal 2 hari nak masuk tahun baru, azam baru nak kulit flaswless cantik macam erra pazira pun boleh kak long. Wawa lagi setuju. ☺️
.
Kak long, kak ngah, kak cik yang punya bajet sipi2 tu boleh try set cantik bawah ni.


Tahan lama 3 ke 6 bulan penggunaan. Makan hari2 insyaAllah, cantik menawan kulit hangpa.
Nak cuba set cantik bajet sipi2? Mai pm tepi, kita bincang sampai jadi😍
Your Trusted SID
019-9966576
Wawa

Sentiasa Positif Membahagiakan Jiwa

Sentiasa Positif Membahagiakan Jiwa
Assalamualaikum wbt,

Selamat pagi uollss.😄

Alhamdulillah, wawa selamat sampai di kampung halaman selepas 6 jam bermusafir dengan suami & adik. 

Apa khabar sahabat? Wawa doakan semoga kalian sentiasa sihat, dimudahkan urusan dan menjadi kaya dan berjaya dunia akhirat. 

Terjumpa kata2 yang positif pagi ni. Kenapa pentingnya kita hidup lebih positif. 

Jangan guna bahasa salah. Kak nora notice ramai yg suka guna bahasa salah bila ada masalah. Sebab tu masalah makin bertambah.
.
.
.
Contohnya susah, stress, letih, sedih. Ini antara perkataan yg akan melemahkan energy. Kak nora akan automatic delete any comments yg ada perkataan negatif gini and most of the time akan unfriend je orang tu. Amboi sampai nak unfriend? Bukan. Sebab once u terasa negatif baca komen or status orang, cepat2 la delete sebab benda tu akan effect energy kita. Bad vibes ni sgt bahaya. Tak caya? Kak nora dulu negatif gila dik. Dekat mulut ni sentiasa ckp susah, stress, tak best semua yg negatif. Lepastu hidup jadi miserable. So I decided to change.
.
.
.

Aku boleh. Senang je ni. Sekejap lagi setel la ni. Best nya! Seronok kan jadi kaya? Yes aku kaya. Aku nak jadi kaya sebab nak tolong family, nak happy kan anak2, nak pegi umrah, nak sedekah banyak lagi, nak besarkan bisnes bagi peluang kerja pada ramai orang lagi, nak bagi sumbangan pada sekolah tahfiz, anak2 yatim, orang susah, nak tolong lg ramai orang. Paling penting aku nak jadi kaya sebab aku nak ada banyak masa dgn Allah, dengan family, dgn orang2 yg aku sayang. Sebab bila aku kaya, aku dah tak perlu fikir pasal duit. Aku boleh bagi berapa banyak yg aku nak. 
.
.
.
Ni contoh 👆
Explain la benda positive dalam diri anda. Indirectly anda program kan semua ni dalam otak. Lama2 jadila kenyataan. Lg details  explanation anda lg mudah anda nak capai apa yg anda nak. Byk kan bercakap benda positive. Elakkan mengutuk orang. Sebab apa yg anda cakap itu lah yg anda dapat! Sebab tu orang tua2 selalu cakap kata2 itu doa. Hati2! 
.
.
.
Selamat pagi,
Kredit : Kak nora

10 Fungsi Utama Ostematrix Shaklee

10 Fungsi & Kebaikan Ostematrix Shaklee 

=======

1. Menguatkan Tulang – Kalsium menguatkan tulang belakang dan memastikan bentuk yang betul kepada badan selain daripada mengurangkan risiko sakit belakang. Kalsium membantu menjadikan tulang berada dalam keadaan yang baik dan mencegah sakit tulang seperti artritis dan osteoporosis yang boleh menjejaskan pergerakan bebas selain dari menjadi amat menyakitkan.

Jom Join Ahli Shaklee!

Assalamualaikum wbt,

Join shaklee hanya rm79.50 je.


Terus boleh dapat harga ahli.
Terus boleh order sendiri.
Terus dapat peluang untuk buat bisnes.
Terus dapat free consultation.
Terus dapat free coaching.

Yang dah tak aktif setahun pun, boleh join balik.

Jom, kita buat sama2!😍

Testimoni Kurang Merokok Selepas Minum Vivix

Assalamualaikum wbt,

Part isteri paling suka bila suami bagitahu, 

Sayang, abang dah makin kurang merokok. 1 kotak lambar benau nak habis.😃

Si isteri dengan senyum simpul jawab, alhamdulillah abang. haha

Tapi betul lah, isteri mana yang tak suka bila suami makin kurang merokok. Paling dan terlebih suka, bila suami buang terus rokok. Betul ke betul?

Sememangnya bukan mudah untuk seorang lelaki meninggalkan habit yang sudah sebati dengan diri mereka. Orang kata macam dah jadi darah daging, sebab terlampau lama sangat dan tak boleh berpisah. Kan?

Testimoni Sopak Dengan Vivix Shaklee

Assalamualaikum wbt,


Beberapa bulan lepas wawa pernah share tentang sopak di blog & kak Maz salah seorang customer dari blog. 

Selepas sebulan consume #vivixshaklee , kak Maz teruja gila bila tunjuk kat wawa kulit baru dah tumbuh. 

Gambar kiri sebelum kak maz cuba Vivix dan kanan selepas sebulan minum #vivixshaklee & gambar terbaru yang Kak Maz share lebih mengujakan wawa. 😍

Kesan sopak dibahagian dada kak maz juga semakin berkurang. Maksudnya, warna kulit asal semakin memenuhi bahagian dada kak maz. Alhamdulillah.

Kini kak maz sudah masuk ke botol kedua. InsyaAllah, masalah penyakit sopak @ vitiligo kak maz akan hilang. Amin

Doakan customer wawa ye kawan2😘

Vivix tonik ajaib untuk 1001 masalah kesihatan anda. 

I love vivix!😍

#JutawanWawa

KULIT LEBIH CANTIK DENGAN COLLAGEN SHAKLEE

Assalamualaikum wbt,

Kulit cantik menjadi impian semua wanita dan lelaki. Ada ke yang nak kulit menggerutu? Tak ada kan. Allah dah jadikan semua manusia ni cantik, tak ada yang tak cantik. Kan? 
Cuma Allah sedang menguji kita sebagai hambanya mampu sabar ke tidak. Antaranya ujian kulit yang penuh tumbuh jerawat, ujian resdung, ujian mulut berbau, hidung berbau, ujian mata merah, ujian alergik dan sebagainya.

Bukan Allah uji kita saja-saja, DIA nak lihat kita ni mampu bersabar ke tidak dan dalam masa yang sama kita merayu tak minta Allah berikan wajah yang cantik, licin, gebu dan menawan. Kan? Disamping kita doa, dengan asbab supplemen juga sebahagian usaha kita. Betul ke betul?

Di bawah ini antara asbab mengamalkan collagen powder shaklee, kulit jadi lebih cantik dan menawan.

KULIT LEBIH CANTIK DENGAN COLLAGEN SHAKLEE
-----

Promosi Purchase With Purchase Multi-Stack Dispenser Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar sahabat blog wawa? Wawa doakan kalian sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik sepanjang masa. Amin


Promosi Purchase With Purchase Multi-Stack Dispenser Shaklee sedang berlangsung dengan di datangkan dengan dua warna iaitu Green Apple dan White. Boleh digunakan untuk pelbagai, terutamanya boleh isi dengan ESP, vitamin dan jajan atau gula-gula anak-anak ketika travel.

Bentuknya yang kecil dan cute sangat menggoda setiap mata yang memandang. 

Macam mana nak dapatkan Multi-stack Dispenser ini? Mudah sahaja, anda boleh dapatkan dengan harga promosi iaitu RM13.78 SAHAJA dengan setiap pembelian 150uv  produk shaklee. Bersamaan dengan RM636 dan ke atas.


Set Panau Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Kulit berpanau menjadi igauan kepada kaum lelaki dan wanita. Pasti timbul rasa malu dan rendah diri bila bersama dengan kawan-kawan. Betul ke betul? 



Paling penting kita perlu tekankan ialah kulit yang berpanau menunjukkan sistem imum kita lemah. Sangat disarankan mengambil vitamin seperti Vitamin C, Alfalfa, Garlic untuk kuatkan sistem pertahanan badan kita dan Herbal Blend Cream untuk kegunaan luaran.

Mak Bebas Diabetes Dengan Vivix Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Komplikasi biasa yang kita dengar pada orang yang ada diabetes atau kencing manis adalah luka lambat sembuh, kaki jadi buruk, luka merebak, sel mati dan boleh menyebabkan kaki terpaksa dipotong.

Allahu, sebab itu bila wawa dengar orang itu ada kencing manis, orang ini ada kencing manis kak wawa yang terlebih risau. Sebab apa? Kerana jika tidak dijaga dan dikawal boleh mengundang derita sampai hujung nyawa. Kaki terpaksa dipotong bagi mengelakkan sel-sel mati merebak ke tempat lain. 

Jika sebelum ini berkaki 2, kini tinggal 1 dan ada juga terpaksa dipotong dua-dua kaki. Allahuakbar, nauzubillahiminzalik.

Bagi yang sedar kemudaratan ini, mereka  laju berikhtiar untuk mengekang dari terus menghantui diri sendiri dengan mengambil langkah bijak iaitu mengamalkan minum VIVIX shaklee.

Announcement Herbal Blend Multi-Purpose Cream Available Now

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, cream serbaguna sudah available untuk purchase. Bulan lepas cream kesayangan wawa dan penggemar ramai customer wawa terputus sebab stok di HQ dah habis. Sekarang dah boleh restok banyak-banyak. Murah je haa.. hihi

Boleh whatsapp wawa untuk order dan beli.
Save wawa punya nombor tau, nanti balik kampung anak-anak kena gigit nyamuk 1 badan, haru nak godek blok cari nombor phone wawa untuk order. Tambah plak line internet slow.

Simpan tau.

Your Trusted SID,
019-9966576
Wawa

Gabungan 3 Vitamin Cantik Shaklee Mantap

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Lama wawa tak menulis, bukan apa sebab mood menulis terbang dek kerana badan keletihan. Jadi, bila nak menulis tu feeling tak ada. Hasilnya, lama juga blog wawa sunyi tanpa berisi.

Its ok, hari ini wawa kembali dengan semangat baru. Semoga mood menulis dan berkongsi ini berterusan. InsyaAllah. Perempuan dan cantik memang berpisah tiada. Setiap hari kita akan pakai compact powder ke, foundation ke, lipstik ke, blusher ke, semata-mata untuk dilihat cantik.

Cantik luaran tidak bermakna, jika hilang segala macam makeup muka kita menggerutu. Setuju? Disinilah hadirnya supplemen shaklee, yang sentiasa ready untuk anda merawat atau mengatasi masalah kulit tak cantik dari dalam. Bila dalaman kulit kita cantik, automatik kulit luaran anda lebih cantik. Tanpa perlu memakai foundation yang tebal, anda akan lebih berkeyakinan dengan kulit yang baru.

Di bawah ini wawa kelaskan vitamin perlu untuk setiap orang setiap hari. Ketiga-tiga vitamin ini sangat membantu mengekalkan kecantikan kulit anda. Apa vitamin itu? Jom layann..hihi😄

Gabungan 3 Vitamin Cantik Shaklee Mantap
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...