Assalamualaikum wbt,


Hai orang Johor, nice to meet you. Hihi

Lamakan wawa tak bersiaran, almaklumlah banyak sangat nak cerita tapi kekangan masa dan keterbatasan tempat buat wawa tak terupdate.


Actually, wawa dah 10 hari mula bekerja di negeri JDT ni. Dah selamat pergi ke City Square pun. 

Nak tahu wawa kerja kat mana? Di Pengerang Johor. Sempadan Singapura kan. 



Ni housemate wawa. Kami duk celebrate  birthday akak tudung kuning tu dekat season.

Ok, kita jumpa lagi.

5 Comments

  1. Oh... dah jadi geng Johor kakaklah ni ye:)
    Patutlah sepi aje

    Tu makan di pengerang ke?

    ReplyDelete
  2. wahhh.. tak tau bila dpt g johor

    ReplyDelete
  3. Selamat bekerja kak Wawa, kat mana pun kita berada yg penting kena pandai sesuaikan diri, kan.

    ReplyDelete
  4. Owh... Jauh tu.. tapi satu daerah dgn tempat tinggal sy..

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊