Perbezaan Cinch Shake Shaklee & Herbalife Protein

Assalamualaikum wbt,


Ada yang bertanya, apa perbezaan antara protein shaklee dengan protein herbalife.

Bagaimana protein shaklee dapat kekalkan penurunan badan secara ideal, berbanding produk herbalife.


Perbezaan cinch & herbalife


So bila kita cancel/buang nasi lemak + dinner tu, cal kita dah kira 'cantik' la tu. Maybe kalau lapar boleh makan roti or biskut

Biasanya produk kurus - diorang akan:

1. Naikkan kadar metabolism badan
2. Supaya nampak badan kurus
3. Berat turun


Produk Herbalife pun sama. TAPI, once kita stop consume, ia akan ganggu sistem kadar metabolism kita.

1. Kadar metabolisma menurun
2. Badan makin gemuk
3. Berat of course naik

Ini dipanggil The Yoyo Effect



Istimewanya Cinch, Cinch mengandungi Leucine. Leucine ni buang lemak je (thats y siapa yg makan Cinch beratnya tak turun banyak, tapi ukur lilit mengecil).


Cinch yg mengandungi Leucine ni tak kacau kadar metabolism. Jadi kalau kita stop Cinch sekalipun, takde effect yg negatif sebab Cinch menguruskan TANPA MENGGANGGU KADAR METABOLISM kita.


Kredit : Master Zailah
Share:

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark